fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Gandia recupera el servei d’informació meteorològica

Gandia recupera el servei d’informació meteorològica

Inforatge instal·la l’estació meteorològica al sostre de l’antic edifici del Mercat Municipal.

Els regidors delegats de Gestió responsable del Territori i Serveis Bàsics a la Ciutadania, Alícia Izquierdo i Miguel Ángel Picornell, respectivament, acompanyats del representant de l’empresa Inforatge, Jovi Esteve, han anunciat este matí la recuperació del servei d’informació meteorològica de Gandia. “Després d’haver-se interromput la darrera legislatura, perquè l’empresa va desmuntar l’estació meteorològica davant l’impagament del govern anterior. Nosaltres vam afrontar el deute i vam negociar la recuperació d’un servei tan important per a la nostra ciutat; no només perquè oferereix dades en temps real de l’oratge a la nostra ciutat, sinó perquè serà informació oficial, homologada”, ha explicat Picornell.

L’estació s’ha tornat a instal·lar al sostre de l’edifici de l’antic mercat municipal, precisament on s’hi troben els departaments de Medi Ambient i Serveis Bàsics.
“Tindre dades de tot el que poden afectar estos paràmetres al nostre medi natural és molt útil. També ens permetrà preparar-nos davant l’arribada de fenòmens meteorològics que puguen afectar la ciutat”, ha destacat Izquierdo.

Tota esta informació ja es pot consultar a la web municipal www.gandia.org a través de la secció “l’Oratge Gandia”, amb dades en temps real, previsions, històrics, temes d’actualitat relacionats, links d’interès, etc…

Leave a Reply

Your email address will not be published.