fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Instal路len els jocs infantils de la pla莽a Santa Isabel d’Almassora amb una inversi贸 de 56.700 euros

Instal路len els jocs infantils de la pla莽a Santa Isabel d’Almassora amb una inversi贸 de 56.700 euros

El conjunt homenatjar脿 a la Panderola, que tenia el seu baixador en aquest entorn.

La pla莽a Santa Isabel d’Almassora acull aquesta setmana les obres per al muntatge de la zona de jocs infantils cremada mesos arrere en acte vand脿lic. La localitat invertir脿 56.749 euros en la reparaci贸 i adequaci贸 d’aquest per铆metre dedicat a l’oci infantil. Les obres s贸n a c脿rrec d’una empresa d’Almassora, que amb la renovaci贸 de la zona recuperar脿 l’entorn i homenatjar脿 a la Panderola.

Segons ha confirmat el regidor de Serveis P煤blics, Joan Antoni Trenco, aquest nou espai comptar脿 amb motius referents al popular tramvia a vapor. No en va, la pla莽a Santa Isabel es va dir en el seu moment de l’Estacioneta en haver albergat el baixador de la Panderola durant els anys d’activitat del tramvia. Aix铆, la tem脿tica del recinte girar脿 entorn del ferrocarril.

A m茅s, el projecte elimina l’esgla贸 actual d’acc茅s als jocs perqu猫 tot l’espai d’oci infantil quede al nivell del s貌l de la pla莽a. Els operaris treballen ja en aquesta comesa per a, posteriorment, instal路lar els m貌duls d’oci, que constaran de grimpa, tobogan, passad铆s m貌bil i entenimentades, aix铆 com panells de jocs que integraran el conjunt d’oci en la pla莽a.

鈥淟amentem que l’acci贸 vand脿lica haja deixat quasi sense jocs als xiquets d’aquesta pla莽a durant diversos mesos i, a m茅s, que siguen els ve茂ns d’Almassora els qui amb els seus impostos es facen c脿rrec de la renovaci贸鈥, ha assenyalat Joan Antoni Trenco. No en va, el retard en la substituci贸 dels m貌duls es deu al fet que el ple de l’Ajuntament d’Almassora va haver d’aprovar una modificaci贸 de cr猫dit per a fer front a aquest desemborsament imprevist.

El foc apenes va deixar operativa una xicoteta part del conjunt, el tobogan situat m茅s a l’oest, mentre que la resta d’atraccions van ser retirades per a evitar accidents entre els m茅s xicotets. En aquests moments, el per铆metre est脿 barrat i aix铆 continuar脿 fins que finalitzen les obres amb l’objectiu que cap xiquet s’acoste al recinte fins que els treballs finalitzen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.