fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

José Martí rep al tinent coronel cap de la Caserna General Terrestre d’Alta Disponibilitat a Bétera

José Martí rep al tinent coronel cap de la Caserna General Terrestre d’Alta Disponibilitat a Bétera

El president de la Diputació, José Martí, ha rebut al tinent general Fernando García-Vaquero, recentment nomenat cap de la Caserna General Terrestre d’Alta Disponibilitat i de la Caserna General de Desplegament Ràpid de l’OTAN a Bétera.

La Caserna General Terrestre d’Alta Disponibilitat es correspon amb l’antiga Capitania General de Llevant. El tinent general García-Vaquero ha estat acompanyat durant la seua entrevista amb Martí pel subdelegat de Defensa a Castelló, el coronel Javier Ferrer.

García-Vaquero ha realitzat al costat de Martí un recorregut per les sales més emblemàtiques del Palau Provincial i posteriorment ha estampat la seua rúbrica en el llibre de signatures de la institució.

En el transcurs de la reunió el coronel García-Vaquero ha ressaltat la bellesa de l’interior de Castelló, una província de la qual ha destacat que percentualment té un dels índexs més elevats d’ingressos en l’exèrcit de tot el país. En la seua opinió, aquesta circumstància està molt relacionada amb l’antic Regiment Tetuan XIV. El pròxim 30 de juny farà 25 anys que aquestes instal·lacions van deixar de tindre ús militar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.