fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La campanya ‘Eliminant barreres’ se salda amb 57 denúncies

La campanya ‘Eliminant barreres’ se salda amb 57 denúncies

La Policia Local intensifica la vigilància sobre els obstacles que dificulten el pas de persones amb mobilitat reduïda i multa tres persones més que en 2015, a les quals se sumen les set retirades de vehicles que impedien la circulació per la grua.

La campanya Eliminant barreres ha finalitzat la seua edició número 11 amb 57 denúncies, tres més que en 2015. La Unitat de Tràfic de la Policia Local (Unidipol) ha intensificat la vigilància, entre els dies 1 i 14 de febrer, sobre els obstacles que dificulten el pas de persones amb mobilitat reduïda i s’ha vist obligada a retirar un total de set vehicles mal estacionats.

Concretament, de les 57 multes, 14 s’han interposat per ocupar rampes de discapacitats, 12 per obstruir passos de vianants, 22 per entorpir el pas en zones per als vianants i voreres i nou per fer-ho en reserves de discapacitats. Així mateix, els agents han sol·licitat els serveis de la grua per a retirar set vehicles mal estacionats, cinc d’ells en rampes de discapacitats i dos en reserves especials.

Es tracta de xifres que contrasten amb les de l’any anterior, quan es van interposar 54 denúncies, tres menys que aquest 2016. En aquest cas, vuit van ser per estacionar en rampes de discapacitats, 22 en passos de vianants, 18 en zones per als vianants i voreres i sis més en reserves especials per a discapacitats. A açò se sumen les nou retirades de vehicles –dos més que en l’actual campanya- sis per aparcar en rampes de discapacitats, dos per fer-ho en reserves de discapacitats i una per deixar el vehicle damunt de la vorera, impedint la lliure circulació de qualsevol vianant, amb o sense problemes de mobilitat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.