fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La CHJ accepta la petici贸 de Marco, alcaldessa de Castell贸, i prioritzar脿 l’ampliaci贸 de la desembocadura del riu Sec

La CHJ accepta la petici贸 de Marco, alcaldessa de Castell贸, i prioritzar脿 l’ampliaci贸 de la desembocadura del riu Sec

L’alcaldessa es reuneix amb el president de la Confederaci贸 Hidrogr脿fica del X煤quer per a impulsar els projectes pendents.

L’ampliaci贸 de la desembocadura del riu Sec est脿 m茅s prop de ser una realitat. La Confederaci贸 Hidrogr脿fica del X煤quer ha incl貌s en la seua llista de prioritats per al Govern central les obres que permetran augmentar els cabals de desgu脿s al mar en per铆odes d’avinguda d’aig眉es. Aix铆 ho ha explicat l’alcaldessa de Castell贸, Amparo Marco, qui s’ha reunit amb el president de la CHX, Manuel Alcalde, per a donar impuls als projectes pendents a Castell贸.

L’alcaldessa ha traslladat a la CHJ “la rellev脿ncia del projecte per a millorar la seguretat en 猫poques de gota freda”. D’esta manera, en un per铆ode de dues setmanes este organisme enviar脿 a Madrid les actuacions priorit脿ries juntament amb els par脿metres que les avalen, entre les quals estaran les obres del riu Sec. Aix铆 doncs, la primera edil ha destacat el comprom铆s de di脿leg per part de la Confederaci贸, la qual “ha cedit a les peticions hist貌riques de la nostra ciutat i ha mostrat la seua voluntat per a portar avant este pla imprescindible per a evitar desbordaments a Castell贸”.

A m茅s, Marco ha recordat a Alcalde que l’inici d’estes obres s贸n necess脿ries per a continuar amb altres actuacions com la canalitzaci贸 del Barranc del Sol per a evitar les inundacions en el Grup Sant Agust铆n i Sant Marcos, ja que “no es pot intervenir ac铆 si no arranquen els treballs del riu Sec”. “El Govern municipal vol posar en l’agenda de les infraestructures els grans projectes en mat猫ria d’aig眉es”, ha afirmat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.