fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Comissi贸 Interdepartamental d’Igualtat escolta les propostes de l’脿rea de bombers de Castell贸

La Comissi贸 Interdepartamental d’Igualtat escolta les propostes de l’脿rea de bombers de Castell贸

La regidora d’Igualtat, Ali Brancal, assenyala que l’objectiu de la comissi贸 茅s “elaborar el proper pla que definir脿 les propostes d’igualtat efectiva a l’Ajuntament de Castell贸”.

La Comissi贸 Interdepartamental d’Igualtat, composta per treballadors i treballadores municipals, i presidida per la vicealcaldessa i regidora d’Igualtat, Ali Brancal, es reuneix per avaluar el Pla d’Igualtat del Personal de l’Ajuntament de Castell贸. En l’encontre s’han traslladat propostes des de l’脿rea de bombers, la qual pret茅n incloure en el seu pla departamental un objectiu espec铆fic per transversalitzar la igualtat de g猫nere en el cos de bombers.

La comissi贸 茅s l’貌rgan encarregat d’implementar les pol铆tiques, plans i programes de recursos humans en mat猫ria d’igualtat entre homes i dones. La regidora d’Igualtat ha assenyalat que l’objectiu 茅s “elaborar el proper pla que definir脿 les propostes d’igualtat efectiva en l’Ajuntament de Castell贸”. De fet, totes les propostes que isquen de la comissi贸 es traslladaran a l’脿rea de recursos humans que est脿 elaborant de forma col路laborativa el Pla d’Igualtat municipal.

Brancal agraeix a totes les persones que formen part de la comissi贸 “per la seua implicaci贸 i les seues propostes”. “脡s una gran satisfacci贸 poder estar a primera l铆nia per veure com sou vosaltres qui esteu ajudant a canviar el m贸n”, defensa la vicealcaldessa de l’Ajuntament de Castell贸.

Leave a Reply

Your email address will not be published.