fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 de Castell贸 repara la pista de l’Oret a Eslida perqu猫 els agricultors i els equips forestals d’extinci贸 puguen tornar a utilitzar-la

La Diputaci贸 de Castell贸 repara la pista de l’Oret a Eslida perqu猫 els agricultors i els equips forestals d’extinci贸 puguen tornar a utilitzar-la

La instituci贸 provincial at茅n la petici贸 de l’alcaldessa que havia alertat que el vial era inaccessible despr茅s de la foradada que es va produir per un episodi de fortes pluges registrat fa alguns mesos.

El president de la Diputaci贸 de Castell贸, Jos茅 Mart铆, i el diputat provincial responsable de Bombers i Parc M貌bil, Abel Ib谩帽ez, han visitat hui Eslida amb motiu de l’inici dels treballs de reparaci贸 que s’estan realitzant en la pista de l’Oret per a recuperar estat de normalitat anterior a l’episodi de fortes pluges que es va produir fa alguns mesos quan en una 煤nica jornada es van registrar unes precipitacions pr貌ximes a 400 litres per metre quadrat. Durant l’estada en la localitat han estat acompanyats per l’alcaldessa, Luc铆a Do帽ate, qui ha apuntat que la reparaci贸 de la pista permetr脿 recuperar la llibertat de tr脿nsit infringida per les pluges.

La regidora ha explicat que 茅s una actuaci贸 necess脿ria perqu猫 la pista, en la qual es va produir un forat d’importants dimensions, havia quedat en des煤s. Una inaccessibilitat que representava un seri贸s problema perqu猫 impedia el cultiu dels olivars de la zona i perqu猫 en cas d’incendis els equips d’extinci贸 no tindrien el cam铆 expedit.

Luc铆a Do帽ate ha assenyalat que en un primer moment, despr茅s del referit episodi de fortes pluges, la Diputaci贸 va ajudar a obrir diferents pistes, per貌 quedava pendent la recuperaci贸 de la normalitat en la de l’Oret, un assumpte que, segons ha posat de manifest, “tenia molt preocupat a les ve茂nes i ve茂ns, per tractar-se d’un vial que habitualment 茅s molt utilitzat per les persones que resideixen en la localitat”.

El president Mart铆 ha explicat que es tracta d’una actuaci贸 “urgent i provisional” que pr貌ximament ser脿 complementada per la Generalitat Valenciana per a aconseguir l’objectiu que la pista recupere l’estat anterior a l’episodi de fortes pluges.

Per a la realitzaci贸 dels treballs de reparaci贸 i eliminaci贸 de la foradada que s’han iniciat hui s’han despla莽at fins a Eslida dues m脿quines del Consorci Provincial de Bombers i dos camions del Parc M貌bil de la Diputaci贸.

Leave a Reply

Your email address will not be published.