fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 de Castell贸 s’incorpora a la Xarxa de Destinacions Intel路ligents impulsada per la Secret脿ria d’Estat de Turisme

La Diputaci贸 de Castell贸 s’incorpora a la Xarxa de Destinacions Intel路ligents impulsada per la Secret脿ria d’Estat de Turisme

La prov铆ncia estar脿 present este cap de setmana en la II Mostra de Turisme de la Comunitat Valenciana, que se celebrar脿 en el Museu de les Ci猫ncies Pr铆ncep Felip de la Ciutat de les Arts i les Ci猫ncies de Val猫ncia.

La Diputaci贸 de Castell贸 s’incorpora a la Xarxa de Destinacions Intel路ligents (Xarxa DTI) impulsada per la Secret脿ria d’Estat de Turisme i la Societat Mercantil Estatal per a la Gesti贸 de la Innovaci贸 i les Tecnologies Tur铆stiques (Segittur).

El Patronat Provincial de Turisme, dins de les actuacions que ha comen莽at a executar des de la seva nova composici贸, ha activat de manera priorit脿ria la incorporaci贸 de l’ens provincial a la Xarxa DTI estatal, de la qual formen part un total de 105 membres, dels quals 72 s贸n destinacions, 16 s贸n institucions i 16 col路laboradors. En el cas de la prov铆ncia de Castell贸 les destinacions adherides s贸n Vinar貌s, Benicarl贸, Pen铆scola i Benic脿ssim.

La diputada provincial, Virginia Mart铆, ha ressaltat que pr貌ximament es desenvolupar脿 la primera comissi贸 provincial de Destinacions Tur铆stiques Intel路ligents, que servir脿 per a definir les bases del futur Pla Director per al desenvolupament l’estrat猫gia Provincial DTI que es posar脿 en marxa en 2020 per part del Patronat Provincial de Turisme.

Aix铆 mateix, Mart铆 ha subratllat en este acte el comprom铆s de l’entitat provincial amb l’estrat猫gia DTI, en la qual treballa de la m脿 de l’Ag猫ncia Valenciana de Turisme que presidix el secretari auton貌mic, Francesc Colomer. Mart铆, en este sentit, ha recordat els programes de subvencions especialment dirigits a donar suport a les destinacions participants en la realitzaci贸 inversions que els permeten avan莽ar cap a la digitalitzaci贸 tur铆stica.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.