fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Diputació farà un pas més per a resoldre les necessitats tècniques dels municipis més xicotets

La Diputació farà un pas més per a resoldre les necessitats tècniques dels municipis més xicotets

Francisco Juan: “Ampliarem i millorarem el servei i donar resposta als problemes dels pobles amb menys recursos”

La Diputació reforçarà el seu compromís amb els municipis més xicotets de la província després de conèixer de primera mà les necessitats tècniques traslladades pels consistoris castellonencs amb menys recursos i analitzar les possibles solucions. D’aquesta forma, ja ha activat l’equip de treball per a fer un pas més en la seua política de mesures d’ajuda als pobles més xicotets de la província.

Per a açò, i després de reunir-se amb la resta de grups polítics amb representació en la corporació, el Govern Provincial ha iniciat els estudis per a la posterior implantació d’una borsa de professionals que permeten cobrir les manques tècniques d’aquests ajuntaments i oferir-los d’aqueixa manera un necessari assessorament sobretot en matèria de disciplina urbanística.

Així, tal com ha destacat Francisco Juan Mars, diputat responsable del Servei Provincial d’Assistència a Municipis (SEPAM), “des de la Diputació ampliarem i millorarem el servei que oferim als pobles més xicotets per a donar-los resposta davant el problema de comptar amb el personal necessari per a realitzar tràmits urbanístics tals com els informes de llicència d’obres”.

En aquest sentit, Mars ha explicat que per la seua dimensió, no tots els ajuntaments de la província compten amb un servei de funcionari arquitecte i és per açò que “des del Govern Provincial volem avançar en l’engegada d’una borsa de professionals als quals recórrer quan així ho necessitaren donant-los empara i evitant situacions que, en alguns ajuntaments espanyols, han derivat fins i tot en denúncies”

Leave a Reply

Your email address will not be published.