fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 i el CEEI presenten el programa 脪RBITA per crear m茅s oportunitats amb el creixement d’empreses amb potencial

La Diputaci贸 i el CEEI presenten el programa 脪RBITA per crear m茅s oportunitats amb el creixement d’empreses amb potencial

El Govern Provincial fa de l’ocupaci贸 la seua prioritat amb esta iniciativa que facilitar脿 l’acc茅s al finan莽ament de les empreses.

La Diputaci贸 de Castell贸 i el Centre Europeu d’empreses Innovadores de Castell贸 han presentat el nou Programa d’Acceleraci贸 Empresarial 脪rbita (www.programaorbita.com), que impulsen conjuntament per identificar projectes d’alt potencial i en el suport als mateixos per consolidar el seu creixement, facilitant-los posteriorment l’acc茅s al finan莽ament., el programa ha estat presentat pel diputat de Promoci贸 Econ貌mica, Salvador Aguilella, i el director de CEEI Castell贸, Justo Vell贸n.

脡s important assenyalar que comen莽a ja el per铆ode de selecci贸 i que empreses en fase llavor o etapes primerenques, a m茅s d’emprenedors, poden optar a participar i inscriure’s fins al pr貌xim 31 d’agost. A m茅s, est脿 obert a empreses de tota Espanya, per貌 els sol路licitants deuran manifestar la seva intenci贸 de fixar la seu social de l’empresa a la prov铆ncia de Castell贸.

El diputat Aguilella ha afirmat que 脪rbita “茅s un programa pioner a molts nivells i ve a cobrir la demanda de moltes pimes i emprenedors amb problemes a l’hora d’engegar projectes de molt potencial de creixement i de creaci贸 d’ocupaci贸 i amb problemes per finan莽ar-los; volem que es coneguen estos projectes i que aix铆, els qui tinguen este talent puguen portar les seues empreses a l’猫xit”.

La preselecci贸 aconseguir脿 la xifra de 20 empreses, 10 de les quals seran triades per participar en una fase de 4 mesos, en els quals es treballar脿 detalladament en aspectes com el model de negoci i el Business Pla. Al final del programa, el comit猫 de selecci贸 decidir脿 sobre els 5 millors projectes amb alt potencial, que rebran un premi de 20.000 鈧 cadascun, aportats per la Diputaci贸 de Castell贸. No obstant aix貌, els 10 projectes seleccionats podran presentar la seua proposta en el Investors麓 Day, sessi贸 final del programa, un F貌rum d’Inversi贸 amb la participaci贸 de Business Angels involucrats en 脪rbita, entre altres potencials inversors.

Per la seua banda, Vell贸n s’ha congratulat perqu猫 el programa refor莽a la col路laboraci贸 entre el centre i la Diputaci贸 per la diversificaci贸 econ貌mica de la prov铆ncia i la iniciativa suposa “una aposta forta en les empreses participants, i el seu objectiu 茅s que cada projecte es convertisca en una empresa molt m茅s robusta que genere riquesa a la prov铆ncia, sense la qual finan莽ament supose cap fre al seu creixement”. En este sentit, ha subratllat la creaci贸 d’un club d’inversors espec铆fic per al projecte.

Durant tot el programa, es comptar脿 amb un Director de Projecte, que actuar脿 com a tutor i consultor en totes aquelles q眉estions que siga necessari resoldre tant en el referit al projecte com als emprenedors en qualsevol de les fases del proc茅s de selecci贸; i aix铆 mateix es comptar脿 amb suport continu per part dels t猫cnics de CEEI Castell贸. Este suport, an脿lisi i seguiment de la informaci贸 es dur脿 a terme per part del Comit猫 de Seguiment de cada projecte constitu茂t almenys per un lead investor, el director de projecte i almenys un expert, recolzats en tot moment per personal de CEEI Castell贸.

Leave a Reply

Your email address will not be published.