fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 inverteix 200.000 euros per a afavorir la creaci贸 d’ocupaci贸 entre castellonenques en risc d’exclusi贸 social

La Diputaci贸 inverteix 200.000 euros per a afavorir la creaci贸 d’ocupaci贸 entre castellonenques en risc d’exclusi贸 social

El Govern Provincial ha aprovat una l铆nia d’ajudes per a subvencionar els programes d’una desena d’associacions.

“Malgrat no tenir compet猫ncies, la creaci贸 d’ocupaci贸 en la prov铆ncia 茅s un objectiu prioritari per a la Diputaci贸 i m茅s quan es tracta d’oferir una oportunitat laboral a aquells castellonencs que m茅s ho necessiten”. Aix铆 de clar s’ha expressat el diputat de Promoci贸 Econ貌mica, Salvador Aguilella, a l’hora d’explicar que enguany el Govern Provincial destinar脿 200.000 euros per a subvencionar a aquelles entitats que realitzen labors d’ajuda social als col路lectius m茅s desfavorits de la prov铆ncia o que es troben amb majors barreres per a trobar un treball.

脡s per a莽貌 que al llarg del 2017 la instituci贸 provincial subvencionar脿 a una desena d’associacions humanit脿ries i “els programes que estes posen en funcionament a l’hora de generar un escenari replet d’oportunitats per als qui, per la seua situaci贸 vital, m茅s complicat ho tenen per a accedir al mercat laboral”.

“La Diputaci贸 t茅 un deure clar: estar al costat de les persones. Per esta ra贸, volem saber les seues preocupacions i treballem dia a dia per a cercar una soluci贸 r脿pida i efectiva als seus problemes”, ha subratllat el diputat de Promoci贸 Econ貌mica al mateix temps que ha incidit que per a a莽貌 “ens hem aliat amb l’entramat associatiu social de la prov铆ncia per a millorar la qualitat de vida dels m茅s necessitats, cofinan莽ant iniciatives que donen m茅s i majors oportunitats laborals”.

Amb este objectiu, al llarg dels 煤ltims mesos Aguilella s’ha reunit amb les entitats benefici脿ries d’esta l铆nia d’ajudes a l’hora de con猫ixer de primera m脿 els projectes socials empresos i que, entre altres, inclouen cursos formatius i programes d’inserci贸 laboral.

Leave a Reply

Your email address will not be published.