fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 promou la creaci贸 d’ocupaci贸 cer脿mica a trav茅s de cursos a la carta a petici贸 d’empreses del sector

La Diputaci贸 promou la creaci贸 d’ocupaci贸 cer脿mica a trav茅s de cursos a la carta a petici贸 d’empreses del sector

Despr茅s de l’猫xit d’aquesta iniciativa en altres sectors, el Govern Provincial l’obrir脿 a nous perfils en les properes setmanes.

La Diputaci贸 de Castell贸 promou la creaci贸 de llocs de treball en l’activitat cer脿mica a trav茅s de cursos formatius a la carta consensuats amb professionals i empreses del sector. Despr茅s de l’猫xit del Pla de Formaci贸 a la Carta que ha dut a terme ja en altres sectors i activitats professionals, com en el cas dels supermercats i t猫cnics d’il路luminaci贸, ara ho amplia per cobrir perfils professionals concrets del sector cer脿mic pels quals les empreses tenen especials dificultats de cobrir amb personal qualificat.

El diputat provincial de Promoci贸 Econ貌mica, Salvador Aguilella, ha destacat “l’indiscutible 猫xit d’aquest programa que consolida el comprom铆s que mant茅 el Govern Provincial amb la creaci贸 de nous llocs de treball i la integraci贸 de les persones aturades de la prov铆ncia al mercat laboral”.

Aquesta nova modalitat de curs se situa dins el I Pla Provincial de Formaci贸 i Intermediaci贸 Laboral de la Diputaci贸, ja ha perm猫s formar a 28 persones en dues especialitats: dependents de supermercats i t猫cnics d’il路luminaci贸 d’espectacles, aconseguint m茅s del 60% d’insercions laborals entre els participants.

Aguilella ha explicat que “actualment tenim el quart curs d’aquest programa en marxa. Es tracta del curs ‘Operari d’empreses atomitzadores’ en el qual estan participant 15 candidats en situaci贸 de desocupaci贸. Les classes te貌riques es van impartir en el mes de setembre en el CEDES de la Vall d’Alba i a la fi d’aquest mes finalitzen les pr脿ctiques en empreses del sector”.

L’objectiu principal d’aquest pla 茅s dotar als participants, persones aturades de la prov铆ncia de Castell贸, amb les habilitats necess脿ries per ajustar el seu perfil laboral a les necessitats del teixit empresarial comarcal i augmentar aix铆 not貌riament les possibilitats de trobar una ocupaci贸.

脡s per aix貌 que “totes les propostes compten amb un alt percentatge d’hores pr脿ctiques que afavoreixen la posterior incorporaci贸”, ha comentat Aguillella, a m茅s, ha incidit el diputat, “est脿 orientat a empreses amb el comprom铆s d’inserci贸, la qual cosa afegeix un valor incalculable a aquests cursos”.

Cal recalcar que la formaci贸 a la carta s’integra dins una ambiciosa Estrat猫gia Provincial d’Ocupaci贸 per la qual el Govern Provincial destinar脿 al llarg d’aquest any m茅s de 3,5 milions d’euros per crear un espai d’oportunitats laborals per als castellonencs que busquen treball o millorar la seva situaci贸 laboral.

Leave a Reply

Your email address will not be published.