fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La festa de cloenda de l’Esport Escolar reuneix m茅s de 150 alumnes al Pavell贸 de Benicarl贸

La festa de cloenda de l’Esport Escolar reuneix m茅s de 150 alumnes al Pavell贸 de Benicarl贸

L’acte serveix per posar el punt i final a un curs on s’han dut a terme activitats com hoquei, gimn脿stica r铆tmica, multiesport, pilota, b脿dminton, aikido, atletisme, triatl贸, b脿squet, handbol o futbol sala.

Dissabte passat va tindre lloc la festa de cloenda de l’Esport Escolar, un esdeveniment que cada any reuneix tots els xiquets i xiquetes que durant el curs han participat, des dels diferents centres educatius, en els programes i competicions esportives organitzades per la Regidoria d’Esports.

Enguany, la festa va reunir m茅s de 150 alumnes al Pavell贸 Poliesportiu Municipal dels 300 que han participat en el programa, en un acte que va comptar amb la pres猫ncia de l’alcaldessa, Xaro Miralles, i el regidor d’Esports, Fernando Jovan铆.

Tot i que la temporada ha estat marcada per les restriccions inicials de la Covid-19 i ha sigut m茅s curta que en anteriors edicions, s’han pogut dur a terme activitats i jornades l煤dico esportives d’hoquei, gimn脿stica r铆tmica, multiesport, pilota, b脿dminton, aikido, atletisme, triatl贸, b脿squet, handbol o futbol sala, entre d’altres.

L’alcaldessa ha volgut felicitar a tots els esportistes que hi han participat pel seu esfor莽 i implicaci贸 i ha agra茂t la col路laboraci贸 als centres educatius, a les associacions de mares i pares, a la Direcci贸 General d’Esports i tamb茅 a la Brigada d’Obres i la Policia Local.

Per la seua banda, el regidor d’Esports ha reconegut que el programa d’Esport Escolar suposa 芦una oportunitat 煤nica per apropar l’activitat esportiva a tots els xiquets i xiquetes禄 i n’ha destacat la perspectiva 芦formativa, participativa, educativa, inclusiva i de conciliaci贸 familiar禄.

Leave a Reply

Your email address will not be published.