fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Fundació la Cañada Blanch reforça el seu compromís amb Borriana amb el lliurament dels seus Premis a la Trajectòria Educativa

La Fundació la Cañada Blanch reforça el seu compromís amb Borriana amb el lliurament dels seus Premis a la Trajectòria Educativa

Dins de l’acte de lliurament a l’alumnat premiat, ha tingut lloc una interessant conferència del físic Josep Navarro Salas recentment premiat per la “Gravity Research Foundation”.

La implicació i el compromís que la Fundació la Canyada Blanch ha mostrat des de la seua creació amb el món de l’educació i el coneixement en la ciutat de Borriana, s’ha vist una vegada més reflectida en el lliurament dels tres premis a la Trajectòria Educativa. L’acte ha tingut lloc en el Saló de Plens Municipal, on l’alcaldessa Maria Josep Safont ha començat per agrair “a la Fundació la Cañada Blanch la seua implicació en el creixement cognitiu i educacional dels i les nostres joves, amb el lliurament d’estos tres premis a la Trajectòria Educativa de 2017, que un any més han de servir per a fer créixer les seues ganes de seguir amb els estudis, gràcies també, al suport que reben per part de la Fundació”. Però dins dels objectius de la Fundació Cañada Blanch des de la seua creació, la divulgació i la motivació als estudis sempre han sigut grans premisses, i per això en l’acte de lliurament als premiats s’ha inclòs la conferència del Doctor en Física Josep Navarro Salas, un borrianenc que recentment ha sigut premiat per la prestigiosa institució “Gravity Research Foundation”, i que ha tingut suficient amb poc més de vint minuts per a enlluernar a tots i totes les assistents. La seua capacitat per a la motivació del seu alumnat i companyes i companys en els camps de la recerca i la investigació ha sigut l’exemple perfecte per als i les futures estudiants avui premiades.

Una vegada finalitzada la conferència, els estudiants de Secundària Lluís Eixerés Ros de l’IES Jaume I, Manuel Bueno Gozalbo del Col·legi Salesianos i Wiam Rifi Aida de l’IES Llombai han rebut el premi de cinc-cents euros per a seguir finançant els seus estudis i poder disposar tant de material com de recursos en el seu futur com a estudiants. Ha sigut l’alumna de l’IES Llombai Wiam Rifi qui ha rebut de mans del fins fa uns dies President de la Fundació la Cañada Blanch, Juan López-Trigo, el seu premi tant pel seu expedient acadèmic com per la seua capacitat empàtica i social amb la resta dels seus companys i companyes de centre. A continuació, han sigut les familiars de Manuel Bueno i Lluís Eixerés qui han arreplegat en nom dels dos alumnes els premis que se’ls havien atorgat, ja que precisament, tots dos estan participant en el viatge de finalització de curs juntament amb la resta de companys i companyes de curs dels seus respectius centres. El també director fins fa menys d’una setmana de la Fundació la Cañada Blanch, Luís Aznar ha tancat l’acte recordant que “el premi que avui rebeu ha de ser una motivació més i una ajuda per a eixos futurs estudis universitaris que sabem que completareu amb èxit a causa de les vostres provades capacitats”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.