fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Generalitat licita el nou passeig per a vianants del Port de Benicarl贸

La Generalitat licita el nou passeig per a vianants del Port de Benicarl贸

El passeig transcorrer脿 per damunt de les casetes dels mariners i contribuir脿 a millorar la fa莽ana mar铆tima de Benicarl贸. Les obres tenen un import de 2,5 milions d’euros i inclouen tamb茅 la renovaci贸 de les casetes dels pescadors.

La Conselleria de Pol铆tica Territorial, Obres P煤bliques i Mobilitat ha tret a licitaci贸 la construcci贸 del passeig per a vianants que transcorrer脿 per damunt de les casetes dels mariners i que connectar脿 directament amb la platja del Morrongo, amb l’objectiu de guanyar nous espais per als ciutadans i ciutadanes de Benicarl贸.

Les obres, que tenen un import de licitaci贸 de 2.543.005,76 euros (IVA incl貌s), comprenen la construcci贸 d’un nou passeig que millorar脿 la fa莽ana del Port i l’adequaci贸 de les casetes que els mariners destinen a emmagatzemar ferramentes i aparells de pesca.

El passeig comptar脿 amb una rampa d’acc茅s completament accessible, paviment uniforme, il路luminaci贸, mobiliari urb脿 i p猫rgoles que proporcionaran ombra al llarg de tot el passeig. Pel que fa a les casetes dels mariners, es renovaran per complet i se’ls dotar脿 d’una nova instal路laci贸 el猫ctrica, enllumenat i tancaments met脿l路lics.

L’alcaldessa de Benicarl贸, Xaro Miralles, s’ha mostrat satisfeta per la licitaci贸 d’aquestes obres que, ha dit, 芦contribuiran a millorar molt la imatge del Port de Benicarl贸禄 i ha recordat que 芦el Port no nom茅s 茅s una pe莽a clau en el desenvolupament econ貌mic de la nostra ciutat, sin贸 tamb茅 un dels pilars de la nostra estrat猫gia tur铆stica i, per tant, qualsevol actuaci贸 que supose una millora en el Port, repercuteix directament en la millora de la nostra destinaci贸禄.

L’alcaldessa ha agra茂t a la Conselleria l’agilitat a l’hora de licitar unes obres que la consellera de Pol铆tica Territorial, Rebeca Torr贸, va anunciar el passat mes de novembre durant una visita a Benicarl贸 i en la qual va anunciar tamb茅 inversions a les platges de la Mar Xica i Surrac per import de m茅s d’1,5 milions d’euros.

Una vegada adjudicades, les obres del nou passeig tindran un termini d’execuci贸 de 12 mesos.

Leave a Reply

Your email address will not be published.