fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Guàrdia Civil d’Alacant deté al conductor d’un turisme amb 23 quilos d’haxix amagats en el paraxocs a Dènia

La Guàrdia Civil d’Alacant deté al conductor d’un turisme amb 23 quilos d’haxix amagats en el paraxocs a Dènia

L’home de 47 anys, de nacionalitat espanyola, va ser descobert pels agents de Fiscal i Fronteres en el Port de Dénia mentre intentava embarcar cap a Eivissa.

La Guàrdia Civil d’Alacant ha detingut a Dènia un conductor que transportava amagats en el paraxocs del seu turisme més de 23 quilos d’haxix en el Port de Dénia. Els agents de Fiscal i Fronteres van decidir registrar el vehicle després que l’actitud del conductor alçara sospites. Després d’identificar al conductor i al veure que es posava nerviós, els agents van decidir fer una comprovació més exhaustiva.

El conductor ha sigut detingut per un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues i ha sigut posat a disposició del jutjat d’instrucció número 1 de Denia, que ha decretat el seu ingrés a presó sense fiança. Les unitats de Fiscal i Fronteres de la Guàrdia Civil realitzen una vigilància permanent en ports i aeroports per lluitar contra el tràfic de drogues i de mercaderies il·lícites, el contraban i les xarxes internacionals de tràfic de persones i de substàncies il·legals.

Leave a Reply

Your email address will not be published.