fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La línia 3 de l’autobús urbà d’Alzira queda suspesa als mesos de juliol i agost

La línia 3 de l’autobús urbà d’Alzira queda suspesa als mesos de juliol i agost

Com és habitual amb l’arribada dels mesos estivals el servici de la línia 3 de l’autobús urbà de la ciutat d’Alzira queda suspesa, no obstant això es continua donant servici als usuaris a través de les altres dos línies, la 1 i la 2.

Per a tots els que hagen d’utilitzar el servici al llarg de juliol i agost detallem els horaris i freqüències de les dos línies:

La línia 1 manté el seu horari habitual als matins, a menys 5 de les hores en punt i a 25 de cada hora amb eixida des de l’Hospital; mentre que a les hores en punt i a les mitges el bus realitzarà les seues eixides des de Renfe.

Pel que fa a l’horari vespertí, a partir de les 15 hores, el bus de la línia 1 realitzarà les eixides de l’Hospital a menys 5 de cada hora, i des de Renfe, a les mitges de cada hora.

Pel que fa a la línia 2, efectuarà les eixides a i 15 de cada hora des de l’Hospital, mentre que des de Renfe ho farà a i 45 de cada hora en horari matinal.

L’horari de vesprada de la línia 2 serà, a partir de les 15 hores, a les hores en punt des de Renfe i a i 25 de cada hora des de l’Hospital.

Les últimes eixides de les línies 1 i 2 des de l’Hospital seran a les 21.55 i 21.25, respectivament.

Fernando Pascual, regidor de Serveis Urbans, anima la ciutadania a fer ús del transport públic també en els mesos estivals, ja que contamina menys que el vehicle privat, a més de resultar més econòmic i de l’estalvi de temps en estar marcades les rutes a seguir.

Leave a Reply

Your email address will not be published.