fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La nova oficina Europe Direct Castell贸 de la Diputaci贸 acostar脿 als estudiants de la UJI els recursos de la UE

La nova oficina Europe Direct Castell贸 de la Diputaci贸 acostar脿 als estudiants de la UJI els recursos de la UE

El vicepresident Sales planteja al costat de la vicerectora Fortanete una estrat猫gia de difusi贸 i projectes conjunts per a beneficiar als alumnes.

La nova oficina Europe Direct Castell贸 de la Diputaci贸 acostar脿 als estudiants de la Universitat Jaume I els recursos de formaci贸 a la seua disposici贸 en la Uni贸 Europea. Per a afavorir el seu coneixement i ampliar els avantatges, ambdues institucions han plantejat una estrat猫gia en com煤 que afavorisca el m脿xim aprofitament d’esta nova eina informativa del Govern Provincial al servei de la societat castellonenca.

El vicepresident de la Diputaci贸 i diputat de Relacions Internacionals, Vicent Sales, s’ha reunit amb la vicerectora de Relacions Internacionals de la UJI, Inmaculada Fortanete, amb l’objectiu d’establir una estrat猫gia de difusi贸 als estudiants del campus castellonenc aix铆 com per a dissenyar possibles projectes conjunts. Sales ha explicat que “l’oficina Europe Direct Castell贸 acostar脿 a tots els castellonencs tota la informaci贸 que ix de la Uni贸 Europea i que pot ser del seu inter猫s en els diferents 脿mbits d’actuaci贸. En el cas dels estudiants, estem preparant una publicaci贸 perqu猫 qualsevol jove de la prov铆ncia amb inquietud d’estudiar en un altre pa铆s de la Uni贸 Europea, conega els recursos que t茅 a la seua disposici贸”.

Un benefici, que tal com ja anunciava el president Moliner en la presentaci贸 d’este nou servei de la Diputaci贸 a l’inici de l’any, es traslladar脿 a tota la geografia provincial, doncs si b茅 茅s cert que l’oficina Europa Direct Castell贸 se situar脿 en l’edifici de Noves Depend猫ncies de la Diputaci贸, el Govern Provincial ampliar脿 el servei a tots els pobles de Castell贸 a trav茅s dels Centres Cedeixes de la Diputaci贸, que actuaran com a seus d’interior.

“L’objectiu 茅s no deixar escapar ni una oportunitat de les quals ofereix la Uni贸 Europea per als castellonencs. A vegades, pot semblar tot un m贸n acostar-se a la gran informaci贸 que generen les institucions europees en tots els pa茂sos, i esta oficina 茅s una gran eina per a acostar eixa informaci贸 als castellonencs, filtrar-li-la segons els seus interessos i amb a莽貌 ajudar-los a aprofitar els recursos que la Uni贸 Europea t茅 a la disposici贸 de tots els ciutadans”, ha indicat Sales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.