Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La plataforma per la dignitat del llaurador segueix amb la roda de contactes institucionals a Nules

La plataforma per la dignitat del llaurador segueix amb la roda de contactes institucionals a Nules

Trasllada les seues reivindicacions al Director Territorial de presidència de la Generalitat Valenciana.

Membres de la Plataforma per la Dignitat del Llaurador han traslladat les seues reivindicacions al Director Territorial de presidència de la Generalitat Valenciana, Adolf Sanmartín. Esta reunió forma part de la ronda de contactes amb diferents institucions que porta a terme la plataforma, així doncs a la mateixa han assistit el portaveu i regidor d’agricultura de l’Ajuntament de Nules, César Estañol; el Secretari Tècnic de FEPAC-ASAJA, Domènec Nácher i el president d’Intercoop, Cooperatives Agrícoles de Serveis Agraris de la província de Castelló, Juanvi Moros.

“Ens hem reunit amb el director territorial com interlocutor i coordinador enfront de les accions que la plataforma està realitzant en defensa dels interessos del llaurador de la província de Castelló. Li hem detallat les reunions que la plataforma ha mantingut en representants de diferents departaments de la Conselleria d’Agricultura i amb la mateixa consellera, a més li hem explicat la problemàtica que està patint el sector i les mesures que està prenent la plataforma perquè puga informar de primera mà al president de la Generalitat Valenciana”, matisa el portaveu de la plataforma, César Estañol.

Entre els temes tractats cal destacar les accions que porta a terme la plataforma en relació a la diferenciació del producte mitjançant la figura de qualitat per a la clemenules.

Des de la plataforma assenyalen la predisposició del Director Territorial per tornar-se a reunir perquè a més de la Conselleria d’Agricultura s’involucre en este projecte la Generalitat Valenciana, “seria positiu el suport de la Generalitat per al xicotet productor, per a les cooperatives i per al sector citrícola de la província de Castelló en general”, conclou Estañol.

Leave a Reply

Your email address will not be published.