fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La plataforma per la dignitat del llaurador segueix amb la roda de contactes institucionals a Nules

La plataforma per la dignitat del llaurador segueix amb la roda de contactes institucionals a Nules

Trasllada les seues reivindicacions al Director Territorial de presid猫ncia de la Generalitat Valenciana.

Membres de la Plataforma per la Dignitat del Llaurador han traslladat les seues reivindicacions al Director Territorial de presid猫ncia de la Generalitat Valenciana, Adolf Sanmart铆n. Esta reuni贸 forma part de la ronda de contactes amb diferents institucions que porta a terme la plataforma, aix铆 doncs a la mateixa han assistit el portaveu i regidor d’agricultura de l’Ajuntament de Nules, C茅sar Esta帽ol; el Secretari T猫cnic de FEPAC-ASAJA, Dom猫nec N谩cher i el president d’Intercoop, Cooperatives Agr铆coles de Serveis Agraris de la prov铆ncia de Castell贸, Juanvi Moros.

“Ens hem reunit amb el director territorial com interlocutor i coordinador enfront de les accions que la plataforma est脿 realitzant en defensa dels interessos del llaurador de la prov铆ncia de Castell贸. Li hem detallat les reunions que la plataforma ha mantingut en representants de diferents departaments de la Conselleria d’Agricultura i amb la mateixa consellera, a m茅s li hem explicat la problem脿tica que est脿 patint el sector i les mesures que est脿 prenent la plataforma perqu猫 puga informar de primera m脿 al president de la Generalitat Valenciana”, matisa el portaveu de la plataforma, C茅sar Esta帽ol.

Entre els temes tractats cal destacar les accions que porta a terme la plataforma en relaci贸 a la diferenciaci贸 del producte mitjan莽ant la figura de qualitat per a la clemenules.

Des de la plataforma assenyalen la predisposici贸 del Director Territorial per tornar-se a reunir perqu猫 a m茅s de la Conselleria d’Agricultura s’involucre en este projecte la Generalitat Valenciana, “seria positiu el suport de la Generalitat per al xicotet productor, per a les cooperatives i per al sector citr铆cola de la prov铆ncia de Castell贸 en general”, conclou Esta帽ol.

Leave a Reply

Your email address will not be published.