fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Policia Local de Benicarl贸 posa 9 den煤ncies i intercepta 41 vehicles el cap de setmana

La Policia Local de Benicarl贸 posa 9 den煤ncies i intercepta 41 vehicles el cap de setmana

L’operatiu del cap de setmana s’ha centrat a controlar els despla莽aments de persones que arriben d’altres comunitats per a passar la Setmana Santa. Des que es va decretar l’estat d’alarma, la Policia Local ha interposat 96 den煤ncies.

El balan莽 del cap de setmana a Benicarl贸 s’ha saldat amb 9 den煤ncies i 41 vehicles interceptats. Unes xifres que s贸n el resultat dels controls que s’han intensificat per tal d’evitar que persones procedents d’altres comunitats arriben a Benicarl贸 a passar la Setmana Santa en les segones resid猫ncies, un comportament prohibit per l’estat d’alerta i que comporta importants sancions econ貌miques i posa en perill l’estrat猫gia de contenci贸 del virus.

Els controls s’han refor莽at amb la pres猫ncia de 37 militats del batall贸 del Quarter General Terrestre d’Alta Disponibilitat (CGTAD) de B茅tera, que es van centrar sobretot en l’脿mbit rural. 芦Policia Local, Gu脿rdia Civil i Ex猫rcit han col路laborat estretament禄, ha dit el regidor de Policia i Governaci贸, Ilde A帽贸. A帽贸 ha explicat que 芦quan els militars detectaven alguna activitat que consideraven fora del normal, donaven av铆s a la Policia Local禄. El regidor ha detallat que 芦s’han organitzat patrulles de 4 militars per tal d’informar la ciutadania de les restriccions que comporta l’estat d’alarma禄.

Per la seua banda, l’alcaldessa ha subratllat que 芦el m茅s important ara mateix 茅s que tota la ciutadania de Benicarl贸 es consciencie que ha de complir al 100% les mesures de confinament禄 i ha avan莽at que de cara als dies vinents s’intensificaran els controls. 芦En aix貌 ens va la salut de tots禄.

Des que va comen莽ar la crisi sanit脿ria i es va decretar l’estat d’alarma, la Policia Local ha interposat 96 den煤ncies.

Leave a Reply

Your email address will not be published.