fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Policia Local de Borriana identifica el sospit贸s de l’incendi de nombroses papereres en la localitat

La Policia Local de Borriana identifica el sospit贸s de l’incendi de nombroses papereres en la localitat

Ahir cap a les set del mat铆, el sospit贸s va ser detectat i identificat pels voltants de la ronda Poeta Cal莽ada.

Agents de la Policia Local de Borriana han procedit a la identificaci贸 de la persona sospitosa de la producci贸 dels incendis que s’han anat produint els 煤ltims dies i que han tingut com a resultat la crema de nombroses papereres en diferents vies per tot el nucli urb脿.

Es tractaria d’un home de 64 anys i ve铆 de la localitat. La identificaci贸 del sospit贸s no ha estat exempta de dificultat, per la rapidesa i senzillesa d’aquest tipus de fets, que propicien en la major part dels casos la impunitat de la persona responsable de la malifeta.

Per貌, des de fa dies, els agents tractaven d’establir un patr贸 de comportament d’aquesta persona per a establir l’operatiu que en permetera la identificaci贸 i, finalment, s’ha fet de forma reeixida.

Els fets s’han precipitat quan els agents vigilaven amb l’煤s de vehicles camuflats la zona on recentment s’havien produ茂t aquest tipus de fets. Els primers esbrinaments indicaven que la persona responsable seguia una s猫rie de pautes, que els agents no han volgut revelar.

D’aquesta manera, cap a les set del mat铆 d鈥檃hir, el sospit贸s ha sigut detectat i identificat pels voltants de la ronda Poeta Cal莽ada. Sobre aquests fets i el resultat de les gestions, els agents han donat trasllat a la Gu脿rdia Civil de Borriana, cos competent en la investigaci贸 de delictes, per a la indagaci贸 d’altres fets similars que s’hagueren pogut produir i donar compte a l’Autoritat Judicial per a depurar la responsabilitat dels quantiosos danys.

Els danys ascendeixen a m茅s d’una vintena de papereres del mobiliari urb脿 de Borriana, l’import del qual podria rondar els tres mil euros. Aquests fets constituirien, cas de confirmar-se, un delicte de danys amb la circumst脿ncia agreujada d’afectar el domini p煤blic municipal.

L’Ajuntament de Borriana, gradualment, ha reposat i ha instal路lat noves papereres en substituci贸 de les incendiades en les diferents vies urbanes de la localitat i, en aquests moments, la majoria ja han estat restaurades.

L’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, lamenta els problemes que aquest tipus d’actes 鈥渋nc铆vics i vand脿lics鈥 han causat a la ciutadania, i ha assenyalat que 鈥渁quests actes no s贸n meres gamberrades, si no que produeixen un grand铆ssim mal econ貌mic al nostre poble i una sensaci贸 d’inseguretat i tamb茅 d’impot猫ncia i de frustraci贸 entre el personal d’aquest Ajuntament, que s’esfor莽a cada dia per donar el millor de si, per i per als borrianencs鈥.

Sobre aquest tema ha fet un crida a la reflexi贸 dels ve茂ns i ve茂nes perqu猫 resulta 鈥渕olt dif铆cil cuidar, mantenir i netejar el que altres persones embruten i trenquen de manera volunt脿ria, purament per plaer o amb altres finalitats menys clares”, i ha matisat que ni la Policia Local, ni la Gu脿rdia Civil poden evitar actes vand脿lics, per molt que vigilen els nostres carrers”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.