fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Policia Local de Castell贸 obri un canal de Facebook per a acostar l’activitat policial a la ciutadania

La Policia Local de Castell贸 obri un canal de Facebook per a acostar l’activitat policial a la ciutadania

El regidor de Seguretat Ciutadana, Antonio Lorenzo, emmarca aquesta iniciativa dins de l’impuls de la policia de proximitat.

L’脌rea de Seguretat P煤blica de l’Ajuntament de Castell贸, i en concret la Policia Local, ha estrenat un canal oficial propi de Facebook amb l’objectiu de difondre les accions i propostes que puguen millorar la seguretat ciutadana i la conviv猫ncia en la ciutat de Castell贸. El regidor de Seguretat Ciutadana, Antonio Lorenzo, ha destacat que aquesta iniciativa per a acostar l’activitat policial als ve茂ns i ve茂nes de Castell贸 “s’emmarca dins d’una estrat猫gia global per a impulsar de forma real el model de policia de proximitat”.

La p脿gina de Facebook (www.facebook.com/plcspoliciacastellon) se sumisca a altres accions ja planificades i en les quals s’est脿 treballant com l’engegada d’una eina de participaci贸 i transpar猫ncia destinada a les juntes de districte que es presentar脿 al novembre. Per a emerg猫ncies i den煤ncies, se seguiran utilitzant els tel猫fons habituals: el 112; el 092 o a trav茅s del 964 355 400.

La principal acci贸 dins d’aquesta pol铆tica de proximitat impulsada des de la Policia Local de Castell贸 consisteix en l’elaboraci贸 d’un diagn貌stic de conviv猫ncia i seguretat ciutadana del que ja s’han convocat diverses sessions de treball amb participaci贸 ve茂nal. Aquest diagn貌stic, emmarcat dins del projecte de policia de proximitat *ProxPol, t茅 com a objectiu implicar a la ciutadania en la definici贸 d’un nou model policial. El regidor de Seguretat P煤blica, Antonio Lorenzo, ha subratllat que “el diagn貌stic de conviv猫ncia i seguretat ciutadana suposa el primer pas cap a un canvi de la cultura organitzativa policial i un canvi en la manera en com es prenen les decisions basat en part en la participaci贸 ciutadana”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.