fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La policia local de Nules posa en marxa el servei de platges per a la temporada estival

La policia local de Nules posa en marxa el servei de platges per a la temporada estival

Enguany com a novetat es controlar脿 en moto la zona urbana litoral.

La Policia Local de Nules ha posat en marxa el servei de platges per a la temporada estival, de manera que hi ha un agent dedicat exclusivament a la zona urbana del litoral. Com a novetat d’enguany cal destacar que el servei es realitzar脿 amb moto i no amb bicicleta com s’havia fet anys enrere, “la incorporaci贸 de la moto com a mitj脿 per a despla莽ar-se ens permetr脿 guanyar temps en el cas que es registre alguna urg猫ncia”, comenta l’alcalde de Nules i regidor de Policia Local i Seguretat, David Garc铆a.

El servei es prestar脿 des del dia 20 de juny fins a la finalitzaci贸 de la campanya estival de dilluns a divendres de 10.00 a 14.00 hores i de 17.00 a 21.00 hores, a excepci贸 dels dijous que l’agent de la Policia Local prestar脿 serveis en horari de mat铆, de 8.00 a 13.30 hores, controlant el mercat ambulant de la platja.

Els caps de setmana este servei se substituir脿 per un motorista o patrulla segons les necessitats. A m茅s, cal destacar que l’Oficina d’Atenci贸 Ciutadana de la platja estar脿 oberta fins al 15 de setembre en horari de 10.00 a 21.00 hores.

“La Policia Local de Nules amb la incorporaci贸 d’este agent inter铆 posa en marxa el dispositiu especial per la temporada estival. La contractaci贸 d’un policia m茅s fins al pr貌xim 20 de novembre tamb茅 ens permet tindre un refor莽 per a les festes patronals del mes d’agost i d’octubre”, matisa l’alcalde de Nules i regidor de Policia Local i Seguretat, David Garc铆a.

Leave a Reply

Your email address will not be published.