fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Policia Local de Peníscola imposa 259 sancions per incompliments relacionats amb la Covid

La Policia Local de Peníscola imposa 259 sancions per incompliments relacionats amb la Covid

Per no portar màscara s’han estés un total de 130 sancions.

Des de l’inici de la crisi sanitària i amb el decret de l’estat d’alarma, per part de l’Estat, el mes de març passat, s’han disparat les xifres de serveis realitzats i atesos per part de la Policia Local. En total, més de 6000 serveis.

El control de la mobilitat i compliment de les restriccions imposades per l’estat d’alarma van centrar les primeres actuacions en la població, identificant-se un total de 1355 vehicles.

Els agents han dut a terme 405 identificacions i identificat un total de 129 incompliments de normatives de seguretat sanitària relatives al Covid19.

A estos, cal afegir les 130 sancions per no portar màscara, en total, més de 250 sancions imposades.

Des del cos local de Policia s’han dut a terme múltiples accions de conscienciació per al compliment de les normatives, en total, 252 actuacions.

“La nostra tasca de control del compliment de la normativa derivada d’esta situació excepcional s’ha combinat amb una intensiva tasca informativa a la població” ha explicat des de la prefectura Antonio Morejón.

Que ha recordat també la seua col·laboració amb el sector turístic per a la implementació de mesures de seguretat en els establiments locals.

Durant la pandèmia, a més, la Policia Local ha tramitat un total de 55 denúncies per incompliment de l’ordenança de convivència ciutadana, com per exemple la celebració de botellons.

Leave a Reply

Your email address will not be published.