fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Policia Local i Gu脿rdia Civil d’Alcal脿-Alcossebre imposen 12 sancions per no usar la m脿scara en espais p煤blics

La Policia Local i Gu脿rdia Civil d’Alcal脿-Alcossebre imposen 12 sancions per no usar la m脿scara en espais p煤blics

Sis patrulles van realitzar vigil脿ncia durant el cap de setmana tramitant sancions econ貌miques que van dels 100 als 200 euros per no portar la protecci贸 quan les condicions ho exigien.

La Policia Local i la Gu脿rdia Civil d’Alcal脿-Alcossebre han imposat 12 sancions a persones que es trobaven en la via p煤blica sense portar m脿scara, quan haurien d’haver-la portat al no respectar la dist脿ncia de seguretat amb altres persones. Estes sancions per part de l’autoritat comporten multes econ貌miques que van dels 100 als 200 euros.

Sis patrulles de Policia Local i Gu脿rdia Civil han realitzat vigil脿ncia a peu durant el cap de setmana en espais per als vianants i espais p煤blics per a, precisament, assegurar el compliment de les mesures de seguretat per a prevenir el contagi de COVID-19. Estes patrulles continuaran realitzant-se durant tota la temporada estival, amb la finalitat d’advertir i, si es d贸na el cas, sancionar als que no complisquen amb la normativa.

El cap de la Policia Local, Abel Serret, destacava que “s’ha percebut que existix una important conscienciaci贸 sobre l’煤s de la m脿scara durant el dia, tant en les zones per als vianants, com en els espais p煤blics i establiments. Per貌, no obstant aix貌, durant la nit, s’ha detectat que existix menys 煤s de la m脿scara, sobretot per part de grups de joves”.

“Demanem si us plau a tots els nostres ve茂ns i tamb茅 a les persones que ens visiten que complisquen amb les mesures de seguretat i que, per prud猫ncia, porten les m脿scares i respecten la dist脿ncia. Els municipis estem fent un esfor莽 important adaptant-nos a tots els protocols, aplicant mesures en els nostres edificis i espais p煤blics, controlant que es complisquen les mesures i 茅s necessari que esta conscienciaci贸 siga un脿nime per part de tots”, ha assenyalat l’Alcalde Francisco Juan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.