fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Policia Local i Guàrdia Civil d’Alcalà-Alcossebre imposen 12 sancions per no usar la màscara en espais públics

La Policia Local i Guàrdia Civil d’Alcalà-Alcossebre imposen 12 sancions per no usar la màscara en espais públics

Sis patrulles van realitzar vigilància durant el cap de setmana tramitant sancions econòmiques que van dels 100 als 200 euros per no portar la protecció quan les condicions ho exigien.

La Policia Local i la Guàrdia Civil d’Alcalà-Alcossebre han imposat 12 sancions a persones que es trobaven en la via pública sense portar màscara, quan haurien d’haver-la portat al no respectar la distància de seguretat amb altres persones. Estes sancions per part de l’autoritat comporten multes econòmiques que van dels 100 als 200 euros.

Sis patrulles de Policia Local i Guàrdia Civil han realitzat vigilància a peu durant el cap de setmana en espais per als vianants i espais públics per a, precisament, assegurar el compliment de les mesures de seguretat per a prevenir el contagi de COVID-19. Estes patrulles continuaran realitzant-se durant tota la temporada estival, amb la finalitat d’advertir i, si es dóna el cas, sancionar als que no complisquen amb la normativa.

El cap de la Policia Local, Abel Serret, destacava que “s’ha percebut que existix una important conscienciació sobre l’ús de la màscara durant el dia, tant en les zones per als vianants, com en els espais públics i establiments. Però, no obstant això, durant la nit, s’ha detectat que existix menys ús de la màscara, sobretot per part de grups de joves”.

“Demanem si us plau a tots els nostres veïns i també a les persones que ens visiten que complisquen amb les mesures de seguretat i que, per prudència, porten les màscares i respecten la distància. Els municipis estem fent un esforç important adaptant-nos a tots els protocols, aplicant mesures en els nostres edificis i espais públics, controlant que es complisquen les mesures i és necessari que esta conscienciació siga unànime per part de tots”, ha assenyalat l’Alcalde Francisco Juan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.