fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Universitat Popular de Sagunt presenta el programa de cursos monogràfics, seminaris i xarrades per a 2021

La Universitat Popular de Sagunt presenta el programa de cursos monogràfics, seminaris i xarrades per a 2021

El termini d’inscripció està obert desde hui fins a l’11 de gener i el sorteig de les places per a poder matricular-se serà el 13 de gener.

La Universitat Popular de l’Ajuntament de Sagunt presenta el programa de proximitat sociocultural amb cursos, tallers monogràfics, seminaris i xarrades gratuïtes del ‘Cicle Obert’. El departament municipal ha preparat nombrosos tallers i activitats que tindran lloc de gener a maig de 2021, impartits per professorat de la Universitat Popular, de la Universitat Jaume I i d’associacions del municipi.

L’oferta de cursos monogràfics, als quals poden presentar-se totes les persones majors de 18 anys i les places dels quals seran limitades i seguiran un procediment de sorteig públic, abasta diferents matèries com el taller d’escriptura creativa, el curs de dones pintores a través de la història, el de dones i literatura, el de practicar la memòria, d’intel·ligència emocional, d’autoestima, de mindfulness, gimnàstica facial, artteràpia, primers auxilis, informàtica, ukulele, cuina i pastisseria. A més, l’UJI també impartirà tres tallers no presencials que s’oferiran en línia i que tractaran sobre la música, el jazz i la memòria històrica.

Quant a les xarrades i seminaris gratuïts, versaran sobre educació emocional, apoderament, desigualtat, mindfulness, persones cuidadores i la pèrdua de memòria i educació emocional. També tractaran assumptes com el medi ambient i el consum responsable, el llenguatge no sexista, jocs per a millorar la comunicació i la memòria, xarxes socials, o dos masterclass sobre pintura i reportatge fotogràfic. El preu de la matrícula en els cursos és de 34 euros, a excepció dels microtalleres oferits per l’UJI que seran gratuïts, així com les xarrades i seminaris.

Les i els interessats a inscriure’s en els cursos podran fer-ho des de hui fins a l’11 de gener de 2021 emplenant la fitxa d’inscripció a través d’este enllaç. Una vegada completada la fitxa d’inscripció, s’haurà d’enviar al correu electrònic inscripcioup@aytosagunto.es, o a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament, signada i amb l’acceptació de la llei de protecció de dades. La inscripció també es podrà presentar presencialment en aquells casos en els quals la persona no puga fer-ho en línia per no disposar de mitjans informàtics. En eixe cas, la inscripció presencial es podrà fer del 9 a l’11 de gener de 2021 en el departament de Cultura (C/ Cami Reial, 65, Sagunt), en horari de 9 a 14 hores, o bé a la Casa Municipal de Cultura del Port de Sagunt, en esta mateixa data, en horari de 10 a 13 hores.

Per als cursos en els quals hi haja més demanda que places oferides, es realitzarà un sorteig el 13 de gener a les 9 hores en el departament de Cultura, i els resultats es publicaran el 15 de gener. Les llistes es publicaran tant en el tauler d’anuncis de la Casa Municipal de Cultura, com en el del departament de Cultura, així com en la pàgina web municipal.

Les persones que hagen sigut acceptades i consten en els llistats publicats tindran de termini del 18 al 22 de gener per a formalitzar la matrícula, que haurà de fer-se preferiblement en línia a través d’este enllaç. Aquells que no puguen fer-ho per internet podran acudir a la Casa Municipal de Cultura o al departament de Cultura. Els qui no paguen la matrícula dins del període especificat quedaran exclosos del curs.

Davant la situació especial de la covid-19 s’han dut a terme una sèrie de mesures com la reducció de l’aforament dels cursos, l’ús de mascareta, la distància de seguretat, l’ús de gel hidroalcohòlic i l’ús individual de tot el material de treball. Els cursos, en cas que la situació empitjore i augmente el ritme de contagis, s’adaptaran i podran utilitzar-se plataformes virtuals que s’adapten als continguts del curs i a l’alumnat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.