Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament continua avançant en el desbloqueig industrial i urbanístic de l’Alcora

L’Ajuntament continua avançant en el desbloqueig industrial i urbanístic de l’Alcora

Seguint el full de ruta marcat, l’equip de govern ha convocat una reunió de la comissió de seguiment del nou PGOU

L’Ajuntament de l’Alcora continua avançant en la consecució d’un dels seus objectius prioritaris: el desbloqueig del nou Pla General d’Ordenació Urbana (PGOU).

D’aquesta manera, seguint el full de ruta marcat, l’equip de govern ha convocat una reunió de la comissió de seguiment del PGOU per al pròxim divendres, amb l’objectiu d’informar, juntament amb l’equip redactor del projecte, sobre l’adaptació del mateix a la nova Llei urbanística valenciana.

Des del Govern municipal deixen clar que “malgrat els intents de paralització del PP, seguim amb la planificació prevista per tal de tirar avant aquest projecte fonamental per al creixement urbanístic i industrial i la generació d’ocupació al nostre municipi”.

Més indústria i activitats econòmiques = més llocs de treball

En aquest aspecte, recorden que el nou PGOU contempla 1,7 milions de metres quadrats més de sòl per a indústria i altres activitats econòmiques- el màxim creixement permès per la Llei- “el que permetrà que puguen desenvolupar-se nous PAIs, i en ells, instal·lar-se noves empreses i negocis”. D’aquesta manera, “s’impulsarà l’economia i la generació de llocs de treball a l’Alcora”. De fet, segons les previsions de Conselleria, podrien crear-se al voltant de 2.000 llocs de treball.

Leave a Reply

Your email address will not be published.