fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre subvencionarà també els desplaçaments amb autobús als estudiants de la localitat

L’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre subvencionarà també els desplaçaments amb autobús als estudiants de la localitat

El consistori ja compta amb ajudes econòmiques, des del curs 2019-2020, que cobreixen el 50% del cost dels desplaçaments amb tren.

L’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre ha ampliat les bases reguladores de la convocatòria d’ajudes econòmiques per als desplaçaments dels estudiants residents en la localitat. Les ajudes que ja s’atorgaven per a cobrir el 50% dels desplaçaments amb tren, contemplen a partir d’aquest curs aplicar la mateixa subvenció per a aquells estudiants que utilitzen l’autobús per a desplaçar-se a la ciutat on cursen els seus estudis.

L’ajuda ja contemplava cobrir el 50% del cost del desplaçament amb autobús urbà per als quals resideixen en Alcossebre, Capicorb o Les Fonts i l’utilitzen per a desplaçar-se fins a l’estació de tren o d’autobús d’Alcalà.

La regidora d’Educació, Selene Blázquez, ha assenyalat que “pensem que, amb aquesta ampliació, cobrim a una part d’estudiants que han de desplaçar-se amb autobús, perquè la combinació en tren no els és possible i fem un pas més en l’ampli capítol d’ajudes per a les famílies de la nostra localitat”.

Els requisits per a optar a aquesta ajuda són estar cursant estudis reglats en modalitat presencial i estar empadronat o empadronada en la localitat. Les bases poden consultar-se en el Tauler d’anuncis de la Seu Electrònica Municipal o en el BOP. Les sol·licituds poden presentar-se en el registre general de l’Ajuntament, aportant la documentació sol·licitada, com els justificants dels bitllets o dels bons utilitzats.

Leave a Reply

Your email address will not be published.