fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Benic脿ssim convoca una trobada oberta davant l’inici de les obres de prolongaci贸 de la CV-149 per l’avgda. Ferrocarril

L’Ajuntament de Benic脿ssim convoca una trobada oberta davant l’inici de les obres de prolongaci贸 de la CV-149 per l’avgda. Ferrocarril

El consistori explicar脿 al ve茂nat els terminis d’execuci贸 de l’obra i la mobilitat durant i despr茅s d’aquesta.

L’Ajuntament de Benic脿ssim ha convocat una reuni贸 informativa oberta a tota la ciutadania davant l’inici de les obres de prolongaci贸 de la CV-149 per l’avinguda Ferrocarril. L’obra consistent en la construcci贸 d’un vial de connexi贸 entre el carrer Pierre Merchain i la rotonda de l’avinguda Moh铆no donar脿 continu茂tat a la prolongaci贸 de la CV-149, i com ha comentat l’alcaldessa, Susana Marqu茅s, 鈥渓a prolongaci贸 de la CV-149 i el futur desenvolupament d’aquest vial per tota l’avinguda Ferrocarril fins al nucli urb脿 del municipi forma part dels importants projectes per al desenvolupament de Benic脿ssim, la millor i el benestar dels seus ve茂ns. I coneixedors de les mol猫sties que l’obra pot generar, convoquem al ve茂nat perqu猫 puguin disposar de primera m脿 de tota la informaci贸, se’ls pugui solucionar qualsevol dubte, a m茅s de respondre directament o atendre peticions鈥.

La reuni贸 tindr脿 lloc dilluns que ve 21 de novembre a les 19.30 hores a l’Escola Infantil Municipal Pintor Tasio i com ha explicat el regidor d’Urbanisme i Mobilitat, Carlos D铆az, 鈥渆n la trobada informarem dels terminis d’execuci贸 de l’obra i tractarem els canvis en tema de mobilitat durant i una vegada finalitze l’obra鈥.

Amb una longitud de 450 metres i un termini d’execuci贸 de dos mesos, l’actuaci贸 contempla un nou tra莽at del carril bici i la creaci贸 d’una nova rotonda per a evitar els girs a esquerres, facilitant la mobilitat i controlant la velocitat鈥. El projecte tamb茅 contempla la creaci贸 d’una nova zona per als vianants entre el carrer Mare de D茅u del Lled贸 fins al carrer Sant Elena.

La prolongaci贸 de la CV-149, amb una extensi贸 de 620 metres, quatre carrils (dos per sentit) i un carril bici, es va obrir al tr脿nsit a la fi d’octubre del 2021 i va ser una de les inversions que es van acordar com a priorit脿ries per tots els grups pol铆tics de la corporaci贸 municipal, en atenci贸 a les demandes plantejades pels ciutadans. Aix铆 mateix, les obres van destacar per la seva aposta per la sostenibilitat ja que va permetre a Benic脿ssim ampliar la seva petjada verda en reduir 297 tones de CO鈧; dada que es va extreure de l’estudi realitzat per l’empresa adjudicat脿ria quant a la disminuci贸 de la petjada de carboni, comparant les emissions produ茂des entre la soluci贸 que va executar l’Ajuntament, mitjan莽ant la reutilitzaci贸 d’脿rids existents, i els m猫todes tradicionals. Aquesta acci贸 茅s un pas m茅s en l’estrat猫gia per a aconseguir els objectius als quals es va comprometre el consistori en adherir-se a la Xarxa d’Entitats Locals per a l’Agenda 2030 i en el compliment d’Objectius de Desenvolupament Sostenible.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.