fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Castelló contra el president de la Junta de Festes

L’Ajuntament de Castelló contra el president de la Junta de Festes

Des del consistori han assegurat que els informes jurídics sol·licitats als tècnics municipals indiquen que la designació dels membres de l’equip de gestió i de col·laboració de la Junta de Festes correspon a la Presidència del Patronat.

Després del cessament, efectuat ahir, dels dos vocals de la Junta de Festes per part de Juanvi Bellido, president de l’entitat, l’ajuntament de Castelló ha desautoritzat aquestes destitucions, al·legant que no té cap comunicació oficial que s’hagen produït cessaments en la Junta de Festes.

Fonts municipals han explicat que Bellido no pot nomenar o cessar a la seua voluntat ja que, els nomenaments, en el cas dels membres de l’equip de gestió la proposta d’aquest nomenament s’ha d’efectuar pel President de la Junta i es designarà per part de la Presidència. En el cas dels membres de l’equip de col·laboració, seran designats per la Presidència del Patronat a proposta de les entitats festeres i en participar en la Junta de Festes en representació d’aquests col·lectius han de ser aquests els que promoguen la destitució d’algun dels seus representants en cas de pèrdua de confiança.

D’altra banda, la setmana vinent es convocarà una reunió del Consell Rector del Patronat de Festes per a fer balanç de les Festes de la Magdalena i revisar els comptes.

Més informació sobre el cessament dels vocals de la junta de festes prement ací.

Leave a Reply

Your email address will not be published.