fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Castell贸 contra el president de la Junta de Festes

L’Ajuntament de Castell贸 contra el president de la Junta de Festes

Des del consistori han assegurat que els informes jur铆dics sol路licitats als t猫cnics municipals indiquen que la designaci贸 dels membres de l’equip de gesti贸 i de col路laboraci贸 de la Junta de Festes correspon a la Presid猫ncia del Patronat.

Despr茅s del cessament, efectuat ahir, dels dos vocals de la Junta de Festes per part de Juanvi Bellido, president de l’entitat, l’ajuntament de Castell贸 ha desautoritzat aquestes destitucions, al路legant que no t茅 cap comunicaci贸 oficial que s’hagen produ茂t cessaments en la Junta de Festes.

Fonts municipals han explicat que Bellido no pot nomenar o cessar a la seua voluntat ja que, els nomenaments, en el cas dels membres de l’equip de gesti贸 la proposta d’aquest nomenament s’ha d’efectuar pel President de la Junta i es designar脿 per part de la Presid猫ncia. En el cas dels membres de l’equip de col路laboraci贸, seran designats per la Presid猫ncia del Patronat a proposta de les entitats festeres i en participar en la Junta de Festes en representaci贸 d’aquests col路lectius han de ser aquests els que promoguen la destituci贸 d’algun dels seus representants en cas de p猫rdua de confian莽a.

D’altra banda, la setmana vinent es convocar脿 una reuni贸 del Consell Rector del Patronat de Festes per a fer balan莽 de les Festes de la Magdalena i revisar els comptes.

M茅s informaci贸 sobre el cessament dels vocals de la junta de festes prement ac铆.

Leave a Reply

Your email address will not be published.