fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Castell贸 contracta a 99 aturats amb el programa Jornals de Vila

L’Ajuntament de Castell贸 contracta a 99 aturats amb el programa Jornals de Vila

La tercera convocat貌ria del pla d’ocupaci贸 ha incrementat el pressupost en un 16%.

L’Ajuntament de Castell贸 ha incorporat hui a 99 aturats a l’estructura municipal, dins del programa Jornals de Vila. Es tracta de la tercera edici贸 del programa d’ocupaci贸 finan莽ada amb fons municipals que afavoreix la inserci贸 laboral de persones en situaci贸 de desocupaci贸, amb prioritat per a aquelles que es troben en situaci贸 de vulnerabilitat.

L’alcaldessa, Amparo Marco, ha destacat “l’esfor莽 del Govern municipal per impulsar pol铆tiques p煤bliques d’ocupaci贸 que ajuden a pal路liar la realitat de la desocupaci贸 en la ciutat de Castell贸” i ha recordat que “en els 煤ltims tres anys s’ha incrementat un 650% el pressupost dirigit al foment de l’ocupaci贸, en passar d’un mili贸 a 7,5 milions d’euros. Marco i la regidora d’Impuls de l’Activitat Econ貌mica, Patr铆cia Porta, han donat la benvinguda als 99 contractats i els ha desitjat que l’estada laboral en l’Ajuntament siga un pas cap a una ocupaci贸 laboral estable.

Jornals de Vila ha tingut enguany un cost d’1,6 milions d’euros, la qual cosa representa un 16% m茅s que en 2017. En esta tercera convocat貌ria, han sigut 99 les persones seleccionades, de les quals 59 s贸n dones i 40 homes. En 2016 van ser 43 les persones contractades, xifra que va pujar a 88 en 2017. El programa d’ocupaci贸 mant茅 com a objectius la rehabilitaci贸, reparaci贸 i manteniment dels habitatges socials i espais municipals.

Els contractes s贸n a jornada completa i tenen una durada de sis mesos. Entre els perfils laborals contractats hi ha lampistes, oficials d’electricitat, obreres, pintors, operaris de neteja, de fusteria met脿l路lica, treballadors socials, educadors socials, administratius, auxiliars de programes d’habitatge i un arquitecte t猫cnic o aparellador.

El projecte prioritza als aturats derivats dels Serveis Socials o que acrediten ser usuaris d’estos. La regidora de l’脿rea, Patricia Puerta, destaca la voluntat del Govern municipal per “ajudar als col路lectius amb m茅s dificultats d’acc茅s al mercat laboral”, mitjan莽ant contractacions que afavoreixen la igualtat d’oportunitats.

Leave a Reply

Your email address will not be published.