Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó aprova adherir-se al Pla 135 de la Diputació de Castelló

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó aprova adherir-se al Pla 135 de la Diputació de Castelló

L’alcaldessa recorda el compromís incomplit del PP de pagar les obres d’ampliació del centre social de la Vall d’Uixó.

El ple extraordinari ha aprovat adherir-se al Pla 135 de la Diputació de Castelló (antic pla d’obres i serveis), pel qual l’Ajuntament de la Vall d’Uixó rebrà 150.000 euros. L’alcaldessa, Tania Baños, ha explicat que “amb vista a l’execució del pressupost ja aprovat” esta quantitat es destinarà al pagament de factures del servei de recollida de residus i neteja viària.

Este és “una despesa que hem d’afrontar tots els anys perquè es preste un servei imprescindible per a la ciutat” i amb esta operació “alliberem 150.000 euros del pressupost municipal que ja estaven compromesos amb este concepte”, ha assenyalat.

Així mateix ha agraït a la Diputació “la seua col·laboració”, però també “demanem uns criteris més amplis i sense condicionants”. En este sentit ha destacat que este any la Generalitat Valenciana “ens ha aportat 240.000 euros del Fons de Cooperació, perquè els ajuntaments som la institució més propera i quan les persones tenen un problema acudeixen als regidors o als alcaldes i alcaldesses”.

L’alcaldessa ha recordat el compromís del PP “20 dies abans de les eleccions municipals de 2015, quan va dir que si l’Ajuntament comprava el local annex al centre social de la Vall d’Uixó, la Diputació assumiria el cost de les obres d’ampliació”.

L’actual equip de govern “va demostrar amb fets i realitats, sense fer promeses falses ni explicar mentides, que sí que complim amb la nostra part”. Així, l’any passat va adquirir el local que té entrada pel carrer Juan Va capar, “a dos anys d’eleccions, però la Diputació no ha complert amb la seua paraula”.

“Seguirem reivindicant amb una campanya que la Diputació pague les obres, governe qui governe, perquè esta millora no va en favor de cap partit polític sinó de les persones majors”, ha assegurat Baños. De fet, l’Associació de Jubilats i Pensionistes La Vall d’Uixó “té més de 1.000 socis” i “els diners públics és tots i totes, independentment de qui voten”, ha finalitzat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.