fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó licitarà un nou contracte d’autobús urbà amb les aportacions dels usuaris

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó licitarà un nou contracte d’autobús urbà amb les aportacions dels usuaris

En l’enquesta ciutadana realitzada, el 75’8% valora positivament el servei són l’augment de la freqüència i més parades.

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó està treballant per a poder traure a licitació un nou plec de condicions per a l’autobús urbà, amb l’objectiu principal d’ajustar-lo a les necessitats de la ciutadania i d’aconseguir una major sostenibilitat mediambiental.

“Volem que el servei de bus estiga lligat al nostre concepte de ciutat i que siga un pas més dins de la construcció d’una ciutat per a les persones”, assenyala l’alcaldessa de la Vall d’Uixó, Tania Baños, qui també destaca la importància de millorar en termes mediambientals, com per exemple, reduint les emissions de CO₂.

Fa uns mesos, la Regidoria d’Urbanisme va realitzar una enquesta per a conéixer de primera mà l’opinió de la ciutadania respecte a l’autobús urbà: dels 262 participants quasi el 76% dels usuaris valoren positivament el servei, alhora que els punts millor valorats són el preu, la neteja dels vehicles i la puntualitat d’estos. Entre les principals demandes, es troba l’augment de la freqüència i més parades a l’interior dels barris.

“La informació derivada d’esta enquesta està sent fonamental per a redactar este nou plec de condicions, que està enfocat a millorar la mobilitat de les persones, sempre tenint present a les persones amb mobilitat reduïda, per la qual cosa estem treballant molt l’accessibilitat del bus i de les parades”, explica Javier Ferreres, regidor d’Urbanisme.

Leave a Reply

Your email address will not be published.