fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó obri la matrícula per als Centres Joves i d’Esplai

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó obri la matrícula per als Centres Joves i d’Esplai

Els centres comptaran amb totes les mesures de seguretat contra la Covid-19.

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó obri la matrícula per als Centres Joves i Centres d’Esplai, que reprendran la seua activitat a partir del 14 d’octubre. Les activitats comptaran amb totes les mesures de seguretat necessàries contra la Covid-19, com són l’ús de màscara, compliment de la distància de seguretat, places limitades i l’ús de material de manera individual.

“A pesar que la situació és molt diferent d’altres anys, els objectius són els mateixos: ajudar a la conciliació laboral i familiar, ser un lloc de trobada per als xiquets i adolescents, i el foment de la participació, el respecte, la responsabilitat i l’oci educatiu”, explica la regidora de Serveis Socials, Marian Artero, qui destaca la necessitat de realitzar este tipus d’activitats parell que els més xicotets “no perden el seu dret a l’oci”.

Per a realitzar la inscripció en el Centre d’Esplai de Carbonaire, cal telefonar al 610 721 858 o al 620 017 431; per a inscriure’s en el Centre Jove de la Moleta, el telèfon és 610 721 858 i per al Centre del Grup La Unió és 620 017 431.

Leave a Reply

Your email address will not be published.