fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Pen铆scola convoca la Comissi贸 de Destinaci贸 Tur铆stica Intel路ligent

L’Ajuntament de Pen铆scola convoca la Comissi贸 de Destinaci贸 Tur铆stica Intel路ligent

S’ha avaluat l’informe del diagn貌stic del dest铆, ja finalitzat, en mat猫ria d’intel路lig猫ncia tur铆stica.

L’脿rea de Turisme de l’Ajuntament de Pen铆scola ha convocat la primera Comissi贸 de Destinaci贸 Tur铆stica Intel路ligent d’enguany, integrada per diferents t猫cnics municipals i els regidors de les 脿rees des de les quals, de manera transversal, es gestiona aquest projecte.

Despr茅s de l’adhesi贸 de Pen铆scola a la Xarxa de Destinacions Tur铆stiques Intel路ligents d’Espanya i al conjunt de municipis DTI de la Comunitat Valenciana, en l’any passat s’ha dut a terme al costat de Segittur el Diagn貌stic del dest铆 en mat猫ria d’intel路lig猫ncia tur铆stica.

Els diferents indicadors mostren que Pen铆scola ja ha recorregut un important trajecte en mat猫ria de gesti贸 i serveis cap al DTI.

鈥淓l marge de millora 茅s ampli per貌 la satisfacci贸 de comprovar que ja estem treballant en aquesta adre莽a ens anima a continuar sumant esfor莽os conjuntament, totes les 脿rees, per a continuar tendint cap a ser una Destinaci贸 Tur铆stica Intel路ligent, m茅s sostenible i m茅s eficient en termes de rendibilitat tur铆stica鈥 ha valorat la regidora de l’脿rea, Raquel Par铆s.
Despr茅s de l’avaluaci贸 del diagn貌stic, la Comissi贸 ha valorat les accions que es duran a terme aquest primer any en qu猫 s’executar脿 el Pla d’Acci贸.

鈥淗em coincidit a prioritzar les inversions en mat猫ria de governan莽a tur铆stica, realitzant el nou Pla Estrat猫gic de Dest铆, el posterior Pla de M脿rqueting, donant especial import脿ncia al Pla de m脿rqueting digital鈥 ha explicat el propi alcalde, Andr茅s Mart铆nez, principal impulsor del projecte en el consistori, que ha explicat que tamb茅 es duran a terme inversions des de les 脿rea de Serveis, Modernitzaci贸 o Medi ambient amb l’objectiu DTI: 鈥渉em consignat pressupost en totes les 脿rees per a dur a terme projectes en aquest sentit, en mat猫ria de sostenibilitat i accessibilitat, perqu猫 ens el creiem, perqu猫 茅s el futur i perqu猫 sense planificaci贸 estrat猫gica i sense intel路lig猫ncia tur铆stica ens quedarem arrere en un sector en el qual la competitivitat 茅s fonamental鈥 ha valorat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.