fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Peníscola convoca la Comissió de Destinació Turística Intel·ligent

L’Ajuntament de Peníscola convoca la Comissió de Destinació Turística Intel·ligent

S’ha avaluat l’informe del diagnòstic del destí, ja finalitzat, en matèria d’intel·ligència turística.

L’àrea de Turisme de l’Ajuntament de Peníscola ha convocat la primera Comissió de Destinació Turística Intel·ligent d’enguany, integrada per diferents tècnics municipals i els regidors de les àrees des de les quals, de manera transversal, es gestiona aquest projecte.

Després de l’adhesió de Peníscola a la Xarxa de Destinacions Turístiques Intel·ligents d’Espanya i al conjunt de municipis DTI de la Comunitat Valenciana, en l’any passat s’ha dut a terme al costat de Segittur el Diagnòstic del destí en matèria d’intel·ligència turística.

Els diferents indicadors mostren que Peníscola ja ha recorregut un important trajecte en matèria de gestió i serveis cap al DTI.

“El marge de millora és ampli però la satisfacció de comprovar que ja estem treballant en aquesta adreça ens anima a continuar sumant esforços conjuntament, totes les àrees, per a continuar tendint cap a ser una Destinació Turística Intel·ligent, més sostenible i més eficient en termes de rendibilitat turística” ha valorat la regidora de l’àrea, Raquel París.
Després de l’avaluació del diagnòstic, la Comissió ha valorat les accions que es duran a terme aquest primer any en què s’executarà el Pla d’Acció.

“Hem coincidit a prioritzar les inversions en matèria de governança turística, realitzant el nou Pla Estratègic de Destí, el posterior Pla de Màrqueting, donant especial importància al Pla de màrqueting digital” ha explicat el propi alcalde, Andrés Martínez, principal impulsor del projecte en el consistori, que ha explicat que també es duran a terme inversions des de les àrea de Serveis, Modernització o Medi ambient amb l’objectiu DTI: “hem consignat pressupost en totes les àrees per a dur a terme projectes en aquest sentit, en matèria de sostenibilitat i accessibilitat, perquè ens el creiem, perquè és el futur i perquè sense planificació estratègica i sense intel·ligència turística ens quedarem arrere en un sector en el qual la competitivitat és fonamental” ha valorat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.