fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Pen铆scola millora l’enllumenat del Cam铆 Pebret i treballa en la seua ampliaci贸 fins a Font Nova

L’Ajuntament de Pen铆scola millora l’enllumenat del Cam铆 Pebret i treballa en la seua ampliaci贸 fins a Font Nova

El consistori ha posat en marxa 54 punts de llum de tecnologia LED des de la rotonda de la Venus fins al Residencial Edison.

La regidoria d’Urbanisme i Serveis ha executat la millora de l’enllumenat en el Cam铆 Pebret, concretament s’han situat 54 punts de llum de tecnologia LED des de la rotonda de la Venus fins al Residencial Edison.

L’edil de l’脿rea, Jorge Rovira, ha confirmat la posada en marxa del servei, despr茅s de finalitzar les obres el mes de desembre. “En aquestes primeres setmanes de l’any s’han ultimat el tr脿mit i permisos per a la posada en marxa de l’enllumenat que ja garanteix una major seguretat vi脿ria en la zona” ha assegurat Rovira.
“Ha sigut un proc茅s llarg i dif铆cil, ja que durant la primera licitaci贸 de les obres l’empresa adjudicat脿ria va renunciar a la seua execuci贸; els desperfectes que va ocasionar la borrasca Gloria en el litoral tamb茅 van contribuir a retardar les tasques que, per fi, ja han finalitzat” ha explicat Rovira.

La inversi贸 ha sigut de 198.784,42鈧 per al finan莽ament de la qual l’Ajuntament ha comptat amb la Diputaci贸 provincial, a trav茅s del Pla 135.
En aquesta mateixa l铆nia, ha confirmat el propi alcalde, Andr茅s Mart铆nez, “continuarem treballant, perqu猫 el nostre objectiu 茅s enguany ampliar el tram d’enllumenat des del Residencial Edison fins a Font Nova” ha confirmat.
Des de l’脿rea d’Urbanisme es treballa per a l’execuci贸 d’aquest nou tram d’enllumenat per a la millora de la seguretat dels accessos a la zona sud, per a aix貌 el pressupost municipal contempla inversi贸 en aquest 2022 de 230.000鈧.

Millora de l’enllumenat en l’Avinguda Estaci贸
El pressupost municipal a m茅s compta enguany amb 100.000鈧 per a l’execuci贸 de la ampliaci贸 de l’enllumenat en la CV141, la titularitat de la qual 茅s auton貌mica.

“La Generalitat va executar la millora del vial en un nou tram per貌 no va incloure l’enllumenat, davant la seua negativa a posar-lo en marxa, des de l’Ajuntament tramitarem els permisos oportuns amb l’objectiu que ens deixen millorar la seguretat del vial, si ells no l’executen, hauran de permetre que ho fem nosaltres” ha argumentat Mart铆nez, esgrimint que “la seguretat 茅s el primer”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.