fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Sagunt subvenciona 14 projectes en valencià

L’Ajuntament de Sagunt subvenciona 14 projectes en valencià

Estes ajudes s’han destinat a associacions sense ànim de lucre i al sector empresarial del municipi que aposten per la promoció social del valencià.

La Junta de Govern ha concedit una subvenció a 14 projectes de la ciutat per la promoció social del valencià. Estes ajudes tenen la finalitat de normalitzar el valencià en totes les manifestacions de la vida, siga en l’àmbit empresarial o per part de les associacions sense ànim de lucre del municipi que treballen en valencià. Esta iniciativa és gestionada pel Gabinet de Promoció del Valencià de l’Ajuntament de Sagunt (AVIVA Sagunt) des de fa 15 anys i l’import que es destina és de 10.000 euros.

Concretament, enguany han optat a les ajudes quatre projectes del teixit empresarial i dotze projectes associatius; de tots ells, catorze són els que, després de la seua avaluació i baremació, rebran ajudes a projectes tan diversos com retolació, material informatiu i de difusió, agendes escolars o material d’embalatge.

Cada entitat podia presentar un màxim de dos projectes, cadascun d’ells amb un cost no inferior als 300 euros, per a poder participar en el procés de concurrència competitiva, el termini del qual va finalitzar el passat 14 de juny.

Esta convocatòria, a més dels Premis Literaris Ciutat Sagunt, és una de les línies habituals de treball de l’àrea de Normalització Lingüística per a fomentar la llengua en l’àmbit associatiu i en el sector econòmic de Sagunt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.