fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Vila-real repr茅n aquest mes els plens presencials amb dist脿ncia de seguretat i limitaci贸 d’aforament

L’Ajuntament de Vila-real repr茅n aquest mes els plens presencials amb dist脿ncia de seguretat i limitaci贸 d’aforament

La bancada del sal贸 de plens s’ha adaptat per a complir els protocols de prevenci贸 / Aquest espai albergar脿 tamb茅 les comissions informatives, les juntes de portaveus i les juntes de govern.

L’Ajuntament de Vila-real fa un pas m茅s en el proc茅s de nova normalitat amb la recuperaci贸 dels plens presencials m茅s d’un any despr茅s que, amb l’inici de la pand猫mia i el confinament, les sessions plen脿ries, aix铆 com les comissions informatives, les juntes de portaveus i les juntes de govern, passaren a celebrar-se de manera telem脿tica amb la finalitat d’evitar possibles riscos sanitaris. D’aquesta manera, la corporaci贸 municipal tornar脿 a reunir-se de nou al complet de manera presencial en el sal贸 de plens l’煤ltim dimarts d’aquest mes, el 25 de maig, en la sessi贸 ordin脿ria del Ple, complint els protocols de dist脿ncia de seguretat, 煤s de m脿scara aix铆 com de limitaci贸 d’aforament i altres mesures de prevenci贸.

Per a aix貌 ha sigut necessari adaptar la bancada que ocupen els 25 membres de la corporaci贸, a m茅s del secretari i l’interventor, de manera que els representants municipals puguen mantindre una dist脿ncia aproximada d鈥1,5 metres. A causa d’aquesta reforma, la zona destinada al p煤blic assistent a les sessions plen脿ries veu redu茂t el seu aforament. A m茅s dels plens municipals, a partir del 25 de maig, tamb茅 tornaran a celebrar-se de manera presencial les comissions informatives, les juntes de portaveus i les juntes de govern, sessions que se celebraran totes elles en el sal贸 de Plens, tal com ha explicat l’alcalde de la ciutat, Jos茅 Benlloch.

鈥淎l cap d’un any molt complicat en el qual hem hagut d’adaptar-nos a la situaci贸 provocada per la pand猫mia i continuar treballant dia a dia utilitzant les noves tecnologies per a mantindre l’activitat institucional, ara que la situaci贸 sanit脿ria ha anat millorant anem fent passos per a recuperar una certa normalitat, sempre amb prud猫ncia i complint amb tots els protocols de prevenci贸 en vigor鈥, subratlla Benlloch. L’alcalde remarca que 鈥渄urant l’煤ltim any, encara que hem limitat les reunions presencials, en cap moment hem baixat el ritme d’activitat ni de gesti贸 municipal, ja que des de l’Ajuntament hem aprofitat totes les eines que les noves tecnologies permeten per a treballar, encara m茅s si cap que abans de la pand猫mia, a dist脿ncia per a previndre possibles riscos de contagis i complir amb els protocols鈥.

Cal recordar que l’Ajuntament de Vila-real va celebrar la primera sessi贸 plen脿ria telem脿tica de la seua hist貌ria el dimecres 15 d’abril de 2020, un mes despr茅s de la declaraci贸 de l’estat d’alarma a causa de la pand猫mia de covid-19. En aquella primera sessi贸, que es va convocar de manera extraordin脿ria, es va aprovar el pagament de m茅s de 740.000 euros a prove茂dors. A m茅s, des de principis d’abril de 2020, tamb茅 es venien reunint de manera telem脿tica la resta d’貌rgans col路legiats municipals com s贸n les comissions informatives permanents, la junta de govern i les juntes de portaveus, que a partir del 25 de maig tamb茅 tornaran a ser presencials.

Leave a Reply

Your email address will not be published.