fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament d’Onda condiciona l’ermitori del Salvador i el seu entorn per a la romeria

L’Ajuntament d’Onda condiciona l’ermitori del Salvador i el seu entorn per a la romeria

El consistori intensifica els treballs de millora perqu猫 estiga tot a punt de cara a la romeria del dissabte 5.

L’Ajuntament d’Onda ha intensificat en els 煤ltims dies els treballs de millora, tant en l’ermita del Salvador com en el seu entorn, perqu猫 estiga tot perfectament preparat de cara a les festes en honor al patr贸 de la localitat, el Sant铆ssim Salvador. Per a dur-los a terme s’ha comptat amb les labors de la Brigada Verda Municipal, creada per l’actual equip de govern i integrada per onders que es trobaven en situaci贸 de desocupaci贸.

“脡s un cap de setmana molt important en Onda, en el qual milers de ve茂ns aniran a la romeria, que tindr脿 lloc el dissabte 5 d’agost, a partir de les 19.00 hores”, ha informat el tinent d’alcalde de l’脿rea de Serveis i Manteniment de la Ciutat de l’Ajuntament d’Onda, 脕ngel Badenas. Perqu猫 estiga tot disposat per a rebre’ls, l’Ajuntament ha adequat el trajecte entre Onda i l’ermitori, que compr猫n uns 5 quil貌metres, aix铆 com els voltants. Pr猫viament a estos treballs, la Brigada Verda Municipal tamb茅 va realitzar treballs d’adequaci贸 en l’espai del Recinte Multiusos amb motiu de la celebraci贸 divendres passat 28 del concert ‘Dios Salve a la Reina, Queen Sinf贸nica’, que va comptar amb la participaci贸 de l’Orquestra Uni贸 Musical Santa Cec铆lia d’Onda (UMSCO) i era una actuaci贸 inclosa en el programa de les festes del Salvador que ha organitzat el consistori.

Aix铆 mateix, Badenas ha assenyalat que “s’ha actuat en la neteja en el ferm de diferents camins del recorregut i s’ha asfaltat un tram que suposava un perill per als romers en l’acc茅s a l’ermitori per la pres猫ncia d’abundants clots. A m茅s, s’ha realitzat un manteniment sobre els marges d’aquells que estaven enva茂ts per les males herbes”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.