fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament d’Onda estudia les necessitats formatives i activa accions de dinamitzaci贸 del Mercat Municipal i del sector comercial local

L’Ajuntament d’Onda estudia les necessitats formatives i activa accions de dinamitzaci贸 del Mercat Municipal i del sector comercial local

L’Ajuntament d’Onda ha encarregat a la Cambra de Comer莽 de Castell贸 la realitzaci贸 d’un estudi per a con猫ixer les necessitats formatives, tant presents com futures, de les empreses ubicades en el Mercat Municipal i del sector comercial en general.

Amb l’objectiu de fomentar el comer莽 local i generar pol铆tiques econ貌miques concretes que ho revitalitzen, l’Ajuntament hi demanat aquest estudi que permetr脿 dissenyar la formaci贸 adequada a les exig猫ncies de les mateixes i optimitzar els recursos disponibles en mat猫ria de formaci贸. L’informe revela una percepci贸 dels clients en general molt positiu, per貌 tamb茅 la necessitat de formar els comerciants principalment en l’脿rea de m脿rqueting, comunicaci贸 i vendes, aix铆 com en l’煤s de noves tecnologies.

El tinent d’alcalde de Dinamitzaci贸 Econ貌mica, 脕ngel Badenas, ha assenyalat que s’ha realitzat un important treball de camp dut a terme per personal de l’Ajuntament. S’ha elaborat l’an脿lisi arran de 31 entrevistes a comerciants del Mercat Municipal i a altres 67 comerciants ubicats en distintes zones del municipi. “Despr茅s del diagn貌stic, arriba la fase de planificaci贸 de les accions formatives dirigides a empreses i comer莽os d’Onda a fi de cobrir aqueixes necessitats formatives detectades i augmentar la seua competitivitat i dinamitzar l’economia local”, ha explicat el tinent d’alcalde.

Badenas ha assenyalat que aquesta iniciativa de l’equip de govern demostra la seva aposta per la dinamitzaci贸 econ貌mica a trav茅s del comer莽 local. “Comptem amb els millors professionals i els recolzem amb aquestes accions perqu猫 augmenten les possibilitats de creaci贸 d’oportunitats i ocupaci贸”, ha explicat.

Uni贸 del sector comercial i hostaler
L’Ajuntament d’Onda, a trav茅s de la Cambra de Comer莽, ha planificat tamb茅 una s猫rie d’accions durant el mes d’octubre amb l’objectiu de fixar el consum en la poblaci贸, atraure consumidors de tota l’脿rea d’influ猫ncia, posicionar al sector comercial i d’hostaleria com referent en tota la comarca, i unir aquests sectors en una acci贸 conjunta.

La campanya de dinamitzaci贸 consisteix a premiar els clients que compren en els comer莽os de la localitat. D’aquesta manera, podran participar en el sorteig de 28 caps de setmana en la ‘Ruta de Vi de Castell贸’, que inclour脿 allotjament, restauraci贸, visita al celler i un detall de comer莽. Aix铆 mateix, s’ha informat que podran participar en el sorteig de 24 sopars en restaurants d’Onda.

Finalment, Badenas ha remarcat que amb aquesta iniciativa l’Ajuntament “pret茅n afavorir el consum en la ciutat, procurant que els ve茂ns del municipi no se’n vagen fora i aprofiten l’oferta tan atractiva que presenten les empreses locals”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.