fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament d’Onda inverteix 100.000 euros a millorar l’asfaltat de les seues àrees industrials

L’Ajuntament d’Onda inverteix 100.000 euros a millorar l’asfaltat de les seues àrees industrials

S’han esmenat les deficiències en 20 localitzacions i s’han asfaltat més de 6.000 m² per a sumar competitivitat industrial.

L’Ajuntament d’Onda ha iniciat les inversions en les àrees industrials d’Onda per a afavorir les condicions a les empreses instal·lades a la ciutat. Durant estos últims dies s’han realitzat l’asfaltat en 20 zones de diferents zones industrials, com en els polígons Sis Quarts, El Palmerar i El Colomer. En total s’han reparat i asfaltat més de 6.000 m² de les diferents vies públiques, destacant l’actuació que s’ha realitzat en l’Avinguda Extremadura que és transitada per molts vehicles pesants que transporten matèria primera i productes de les empreses d’Onda.

Així ho ha detallat el regidor delegat d’Hisenda i Ocupació, Salvador Aguilella, qui ha explicat que “eren unes actuacions necessàries, ja que durant els últims anys no s’havia realitzat un manteniment adequat de les zones industrials. I ara era el millor moment per a realitzar-les coincidint amb el descens de l’activitat, pels talls puntuals de trànsit i la corresponent desviació dels vehicles que han causat”.

L’objectiu de l’equip de govern popular és “convertir a Onda en una destinació industrial competitiva, estable i de qualitat per a sumar noves empreses i generar més ocupació. En un moment de gran desconfiança i inestabilitat, oferim Onda als empresaris com una àrea preparada, que inspira confiança i situada en una posició estratègica per la seua proximitat amb les connexions portuàries, aeroportuàries i ferroviàries”.

Per això, en els pròxims mesos continuaran les millores de les àrees industrials d’Onda amb la instal·lació de fibra òptica en diversos polígons, creació d’una eina web per a inversors amb informació dels polígons; serveis contra incendis; vigilància a través de circuit tancat de televisió connectat a la Policia Local i millora de zones verdes i la construcció d’un carril bici que unirà part de la zona industrial, des del Baixador de Betxí, fins a Onda.

Leave a Reply

Your email address will not be published.