fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament d’Onda lliura els primers carnets municipals de l’alumnat

L’Ajuntament d’Onda lliura els primers carnets municipals de l’alumnat

L’Ajuntament d’Onda ja ha comen莽at a repartir els primers Carnets Municipals de l’Alumnat per al transport i l’Aula Universit脿ria UJI-Vila d’Onda.

S贸n ja 120 sol路licituds les que han sigut admeses, segons ha informat el regidor de Joventut del consistori, Asensio Blaya. En este sentit, Blaya ha informat que “el lliurament dels carnets s’est脿 efectuant per ordre de sol路licitud, complint els terminis previstos, al Local d’Associacions situat al carrer Safona”, i espera que “es puguen beneficiar en este curs quasi 200 alumnes onders”.

El Carnet Municipal de l’Alumnat 茅s una targeta personal i intransferible exclusiva per a joves, entre 16 i 35 anys, empadronats a Onda i que cursen estudis postobligatoris en un centre p煤blic o privat fora de la localitat, sempre que els estudis no es troben a Onda. Els beneficiats hauran de presentar el carnet cada vegada que utilitzen el transport p煤blic, i a m茅s tindran acc茅s als serveis de l’Aula Universit脿ria UJI-Vila d’Onda.

Blaya ha assenyalat que “encara poden presentar-se les sol路licituds de forma telem脿tica, a trav茅s de la p脿gina web www.onda.es, a l’apartat ‘Seu Electr貌nica’ i introduint-se en ‘Carpeta Ciutadana’. A continuaci贸, podr脿 escollir el procediment administratiu ‘Carnet municipal de l’alumnat’ i seleccionar els serveis que desitge. A m茅s, este tr脿mit, tamb茅 pot realitzar-se al Casal Jove, de dilluns a divendres, en horari de 17 a 21 hores. Per a este proc茅s, 茅s necessari comptar amb un certificat digital. Si l’alumne no disposa d’este certificat, podr脿 sol路licitar-ho de forma gratu茂ta al SAT de l’Ajuntament d’Onda.

Leave a Reply

Your email address will not be published.