fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament d’Onda publica les ajudes per a rehabilitar façanes i cobertes d’habitatges del centre històric

L’Ajuntament d’Onda publica les ajudes per a rehabilitar façanes i cobertes d’habitatges del centre històric

L’import màxim de l’ajuda serà de 3.000 euros i també inclourà treballs de fusteria, serralleria i instal·lacions.

L’Ajuntament d’Onda ha convocat una línia d’ajudes per a escometre obres de rehabilitació i pintura de façanes i cobertes en els habitatges situats en el centre històric protegit. Esta mesura respon al compromís de l’actual equip de govern per embellir i adequar la zona centre de la ciutat, a fi de millorar la qualitat de vida dels veïns i sumar valor cultural i artístic a esta zona tan concorreguda per visitants.

“El nostre objectiu és, a poc a poc, recuperar tota l’esplendor i valor patrimonial del nostre centre històric alhora que ajudem els veïns a recuperar i adequar les seues cases”, ha apuntat l’edil d’Ordenació del Territori, Juan López.

L’import màxim de l’ajuda serà de 3.000 euros per habitatge i també seran subvencionables els treballs de fusteria, serralleria i instal·lacions amb sol·licitud de llicència o autorització administrativa posterior a l’1 de gener de 2020. L’Ajuntament sufragarà fins al 50% del pressupost protegible.

Estes ajudes les podran sol·licitar els propietaris, arrendataris o comunitats de veïns. La data per a la presentació de sol·licituds expira el 15 d’octubre de 2020. Així mateix, les bases completes es poden consultar en el Butlletí Oficial de la Província del dissabte 15 de febrer.

Leave a Reply

Your email address will not be published.