fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament d’Onda rehabilitarà cases antigues del centre històric com a habitatges socials

L’Ajuntament d’Onda rehabilitarà cases antigues del centre històric com a habitatges socials

Es garantirà un habitatge temporal per a joves en risc d’exclusió social, persones desnonades i víctimes de violència de gènere.

L’Ajuntament d’Onda rehabilitarà immobles en el centre històric per a destinar-los a habitatges socials al servei de famílies necessitades. Així, en un primer moment s’actuarà en tres habitatges i posteriorment s’aniran executant més immobles amb l’objectiu de crear un fons d’habitatges per a donar solució a les persones sense llar detectades pels serveis municipals. Cal incidir que este ambiciós projecte serà cofinançat pels fons per al desenvolupament regional (FEDER) de la Unió Europea.

D’esta manera, el consistori garantirà un habitatge temporal a joves en risc d’exclusió social, persones desnonades, víctimes de violència de gènere i persones sense llar fins a aconseguir la normalització de la situació social i econòmica.

El tinent d’alcalde de l’àrea de Benestar, Família i Majors, Óscar Valero ha destacat que “el nostre objectiu és garantir la seguretat dels veïns d’Onda rehabilitant les cases antigues del conjunt històric de la ciutat i destinant-les per a l’ús de famílies bufó-parentals i amb pocs recursos”.

Valero afegix que, a part de garantir un habitatge temporal als diferents col·lectius en risc d’exclusió sociolaboral, “des dels Serveis Socials de l’Ajuntament es treballarà amb estes persones donant formació i suport laboral i social”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.