fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament d’Onda rehabilitar脿 cases antigues del centre hist貌ric com a habitatges socials

L’Ajuntament d’Onda rehabilitar脿 cases antigues del centre hist貌ric com a habitatges socials

Es garantir脿 un habitatge temporal per a joves en risc d’exclusi贸 social, persones desnonades i v铆ctimes de viol猫ncia de g猫nere.

L’Ajuntament d’Onda rehabilitar脿 immobles en el centre hist貌ric per a destinar-los a habitatges socials al servei de fam铆lies necessitades. Aix铆, en un primer moment s’actuar脿 en tres habitatges i posteriorment s’aniran executant m茅s immobles amb l’objectiu de crear un fons d’habitatges per a donar soluci贸 a les persones sense llar detectades pels serveis municipals. Cal incidir que este ambici贸s projecte ser脿 cofinan莽at pels fons per al desenvolupament regional (FEDER) de la Uni贸 Europea.

D’esta manera, el consistori garantir脿 un habitatge temporal a joves en risc d’exclusi贸 social, persones desnonades, v铆ctimes de viol猫ncia de g猫nere i persones sense llar fins a aconseguir la normalitzaci贸 de la situaci贸 social i econ貌mica.

El tinent d’alcalde de l’脿rea de Benestar, Fam铆lia i Majors, 脫scar Valero ha destacat que “el nostre objectiu 茅s garantir la seguretat dels ve茂ns d’Onda rehabilitant les cases antigues del conjunt hist貌ric de la ciutat i destinant-les per a l’煤s de fam铆lies buf贸-parentals i amb pocs recursos”.

Valero afegix que, a part de garantir un habitatge temporal als diferents col路lectius en risc d’exclusi贸 sociolaboral, “des dels Serveis Socials de l’Ajuntament es treballar脿 amb estes persones donant formaci贸 i suport laboral i social”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.