Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament d’Onda treballa per esmenar els danys causats per la tempesta en les instal·lacions esportives

L’Ajuntament d’Onda treballa per esmenar els danys causats per la tempesta en les instal·lacions esportives

Els tècnics municipals estan avaluant els danys i s’exigirà a l’empresa que va instal·lar la gespa artificial que millore el drenatge.

La forta pluja que va caure ahir sobre Onda ha provocat diversos desperfectes en les instal·lacions esportives de la localitat, tals com la formació de bosses d’aigua en la gespa artificial dels camps municipals La Cossa i El Olímpíc o, d’altra banda, l’aixecament del parquet en el pavelló municipal.

Després del diluvi, i a instàncies de l’alcaldessa, l’edil d’Esports, José Vicente Iserte, es va desplaçar ahir fins a les zones afectades per a comprovar els desperfectes i ja este mateix matí s’està treballant amb els tècnics municipals per a avaluar els danys i buscar solucions immediates. Així mateix, des de l’Ajuntament es requerirà a l’empresa que en els passats mesos va instal·lar la gespa artificial en els camps municipals de la Cossa i El Olímpic que revise i millore el sistema de drenatge perquè no tornen a produir-se bosses d’aigua que deixen impracticable el camp després de forts plogudes.

“Estem treballant per retornar a la normalitat les instal·lacions perquè els clubs puguen tornar a usar-les com més prompte millor. Revisarem i millorar, de la mà de les empreses constructores, cada punt, perquè Onda mereix les millors infraestructures esportives i estes han d’estar preparades per a fer front a les inclemències meteorològiques”, ha apuntat Iserte.

Leave a Reply

Your email address will not be published.