fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament d’Onda treballa per esmenar els danys causats per la tempesta en les instal路lacions esportives

L’Ajuntament d’Onda treballa per esmenar els danys causats per la tempesta en les instal路lacions esportives

Els t猫cnics municipals estan avaluant els danys i s’exigir脿 a l’empresa que va instal路lar la gespa artificial que millore el drenatge.

La forta pluja que va caure ahir sobre Onda ha provocat diversos desperfectes en les instal路lacions esportives de la localitat, tals com la formaci贸 de bosses d’aigua en la gespa artificial dels camps municipals La Cossa i El Ol铆mp铆c o, d’altra banda, l’aixecament del parquet en el pavell贸 municipal.

Despr茅s del diluvi, i a inst脿ncies de l’alcaldessa, l’edil d’Esports, Jos茅 Vicente Iserte, es va despla莽ar ahir fins a les zones afectades per a comprovar els desperfectes i ja este mateix mat铆 s’est脿 treballant amb els t猫cnics municipals per a avaluar els danys i buscar solucions immediates. Aix铆 mateix, des de l’Ajuntament es requerir脿 a l’empresa que en els passats mesos va instal路lar la gespa artificial en els camps municipals de la Cossa i El Ol铆mpic que revise i millore el sistema de drenatge perqu猫 no tornen a produir-se bosses d’aigua que deixen impracticable el camp despr茅s de forts plogudes.

“Estem treballant per retornar a la normalitat les instal路lacions perqu猫 els clubs puguen tornar a usar-les com m茅s prompte millor. Revisarem i millorar, de la m脿 de les empreses constructores, cada punt, perqu猫 Onda mereix les millors infraestructures esportives i estes han d’estar preparades per a fer front a les inclem猫ncies meteorol貌giques”, ha apuntat Iserte.

Leave a Reply

Your email address will not be published.