fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament i FACSA obrin en el Raval Universitari la setena font p煤blica d’aigua tractada per osmosi inversa

L’Ajuntament i FACSA obrin en el Raval Universitari la setena font p煤blica d’aigua tractada per osmosi inversa

Els regidors Rafa Sim贸 i Ver貌nica Ruiz visiten les instal路lacions, amb capacitat per a subministrar m茅s de 4.000 litres d’aigua al dia.

El regidor d’Ordenaci贸 del Territori, Mobilitat i 脌rea Metropolitana de l’Ajuntament de Castell贸, Rafael Sim贸; la tinent d’Alcaldia del Districte Oest, Ver貌nica Ruiz; el cap de servei de FACSA a Castell贸, Manuel Bacora, i l’enginyer municipal Crist贸bal Badenes, han visitat avui la nova font p煤blica d’osmosi inversa per al subministrament gratu茂t d’aigua al ve茂nat del Raval Universitari, una visita a la qual tamb茅 ha assistit la presidenta de l’Associaci贸 de Ve茂ns Raval Universitari, Lid贸n de Juan.

Aquesta nova font est脿 instal路lada en els baixos del carrer Honori Garcia Garcia n潞 37 i compta amb una capacitat de m茅s de 4.000 litres/dia. L’aigua subministrada 茅s tractada per un proc茅s d’osmosi inversa que posteriorment es remineralitza per a deixar-la en valors f铆sic-qu铆mics similars a les aig眉es minerals embotellades.

Els controls de l’estat de la instal路laci贸 quant a higiene i bon 煤s es realitzen di脿riament, i setmanalment s’analitzen les dades arreplegades pels comptadors per a comprovar el bon funcionament i aprovisionament de la mateixa.

Rafael Sim贸 ha donat les gr脿cies a FACSA pel seu “comprom铆s social amb la ciutat” i ha ressaltat que “aquesta instal路laci贸 contribuir脿 a donar m茅s vida a un barri de tanta expansi贸, tan viu i tan jove com el Raval Universitari”.

A Castell贸 les fonts d’aigua filtrada per tecnologia d’osmosi inversa subministraran m茅s d’11.000 metres c煤bics d’aigua a l’any, que equivalen a 11 milions de litres anuals. Aquesta nova instal路laci贸 se suma a altres sis ja existents per al subministrament d’aigua al p煤blic, situades en els carrers Alcalde T谩rrega, Catalunya, Maestro Falla, Amalio Gimeno, en el Mercat de Sant Pere del Grau i en la Marjaleria.

Leave a Reply

Your email address will not be published.