fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’alcalde de Sagunt es reunix amb ve茂nes i ve茂ns de Fusi贸 per informar-los sobre el soterrament de la l铆nia d’alta tensi贸

L’alcalde de Sagunt es reunix amb ve茂nes i ve茂ns de Fusi贸 per informar-los sobre el soterrament de la l铆nia d’alta tensi贸

La finalitat de la trobada ha sigut traslladar que el proc茅s administratiu ha finalitzat i que les obres podrien comen莽ar entre els mesos de mar莽 i abril.

L’alcalde de Sagunt, Dar铆o Moreno, es va reunir ahir a la vesprada amb ve茂nes i ve茂ns de la urbanitzaci贸 Fusi贸 per informar-los de les 煤ltimes not铆cies sobre el soterrament de la l铆nia d’alta tensi贸. En concret, l’alcalde els ha explicat que el proc茅s administratiu, que dep猫n de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comer莽 i Treball, havia finalitzat i que l’inici de les actuacions dep茅n d’Iberdrola. Dar铆o Moreno ha manifestat que ha mantingut contacte amb l’empresa i que l’han informat que en principi les obres podrien comen莽ar entre els mesos de mar莽 i abril. Per aix貌, l’alcalde ha expressat: 芦des de l’ajuntament se seguiran de prop estes obres per assegurar que aix铆 siga禄.

Aix铆 mateix, la reuni贸 tamb茅 es va aprofitar per a parlar d’altres temes que preocupen en el barri, sobretot respecte a la falta de recepci贸 de la totalitat del Programa d’Actuaci贸 Integrada (PAI) de la zona, pel fet que falten algunes actuacions per part de l’agent urbanitzador. L’alcalde sobre esta situaci贸 ha afirmat: 芦Per part de l’Ajuntament continuarem posant pressi贸 en l’agent urbanitzador perqu猫 complisca amb les seues obligacions. Tamb茅, comen莽ar a prestar serveis en una zona que considerem que ha estat una mica abandonada durant molt de temps禄. Aix铆 que, l’alcalde ha expressat que 芦en la legislatura anterior van comen莽ar a posar-se els fonaments perqu猫 hui comencem a veure resultats禄, al mateix temps que afirma: 芦ara el que toca 茅s que siga una zona amb serveis plens perqu猫 torne a ser un pol d’atracci贸 d’empreses, de persones, d’activitat per a la nostra ciutat, un motiu del qual sentir-se orgull贸s禄.

Cal recordar que el 28 de gener, la directora general d’Ind煤stria, Energia i Mines va signar la resoluci贸 autoritzant l’actuaci贸 que modifica al seu torn una resoluci贸 del 13 de juny de 2011 que autoritzava a Iberdrola Distribuci贸 El猫ctrica SAU a executar el projecte. Amb l’actual resoluci贸 s’autoritza la construcci贸 d’un tram de 396,64 metres de l铆nia subterr脿nia d’alta tensi贸 a 132 kV de doble circuit, al seu pas per la citada urbanitzaci贸; i la construcci贸 d’una l铆nia a猫ria de les mateixes caracter铆stiques amb una longitud de 350 metres a la qual es connecta el tram subterrani. Esta actuaci贸 compta amb un pressupost de 745.282,96 euros i t茅 un termini d’execuci贸 de sis mesos, encara que podria sol路licitar-se una ampliaci贸 si f贸ra necessari.

Leave a Reply

Your email address will not be published.