fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Alcora licita el projecte de modernització i millora del polígon industrial Foyes Ferraes

L’Alcora licita el projecte de modernització i millora del polígon industrial Foyes Ferraes

Està previst que les actuacions comencen al setembre, tal com ha avançat l’alcalde, Samuel Falomir.

L’Ajuntament de l’Alcora ha licitat les obres de millora del polígon industrial Foyes Ferraes. Un projecte que ascendeix al voltant 430.000 € i que compta amb una subvenció de 247.500 € de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE).

Tal com ha avançat l’alcalde, Samuel Falomir, està previst que els treballs comencen el pròxim mes de setembre.

D’una banda, es millorarà el sanejament d’aigües residuals, mitjançant la instal·lació d’una xarxa de pluvials formada per canonades de formigó armat.

A més, es duran a terme actuacions, com és la instal·lació d’una canalització d’uns 280 metres de longitud, que permetran la implantació de fibra òptica i altres serveis.

També es millorarà l’enllumenat públic, s’instal·laran serveis per a millorar la vigilància i els mecanismes contra incendis, es millorarà la senyalització i la imatge del polígon, etc.

“La indústria és el motor de la nostra economia i el principal generador d’ocupació”, per la qual cosa “som conscients de la importància de millorar i dotar dels serveis i infraestructures adequades als polígons”, ha manifestat Falomir.

A més d’este projecte, l’Ajuntament té previst executar enguany altres dos projectes de millora a la zona industrial, un al polígon de Santa i un altre al de Torreta, amb una inversió total de 400.000. Per a estos projectes, el consistori ha aconseguit una subvenció de 240.000 (120.000 € per a cadascun) de l’IVACE.

D’esta manera, l’Alcora destinarà en 2019 al voltant 830.000 € -el 60% subvencionat- en la millora dels seus polígons, la qual cosa “a més de resoldre deficiència i problemes històrics que arrosseguen estes àrees, repercutirà en la generació d’ocupació en la nostra localitat”, ha destacat Falomir.

Leave a Reply

Your email address will not be published.