Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Alcora ultima el projecte per a crear una zona verda entre els carrers Camí Nord i Guitarrista Tárrega

L’Alcora ultima el projecte per a crear una zona verda entre els carrers Camí Nord i Guitarrista Tárrega

L’Ajuntament va adquirir el solar l’any passat amb la finalitat de recuperar este espai per a l’ús i gaudi de la ciutadania.

L’Ajuntament de l’Alcora està ultimant el projecte per a la creació d’una zona verda entre els carrers Camí Nord i Guitarrista Tárrega, en un solar adquirit l’any passat pel consistori.

L’actuació, que contempla la ubicació d’una zona infantil, es durà a terme en la part més àmplia del terreny. En la resta, tal com explica l’alcalde, Samuel Falomir, es preveu l’execució d’un altre projecte més endavant “amb el qual s’uniran les dues zones verdes, una ja existent i la que es crearà enguany” i que es presentarà a un concurs que convoca la Diputació de Castelló per a la millora d’espais públics i regeneració urbana.

La regidora de Parcs i Jardins, Ángeles Ibáñez, ha recordat que els pressupostos municipals de 2020 contemplen, a més, la construcció d’una altra zona verda en la localitat. Se situarà en un solar que es troba a l’avinguda Corts Valencianes, en els voltants de l’IES l’Alcalatén. “Es tracta del projecte més votat pels veïns i veïnes a través dels pressupostos participatius”, ha indicat la regidora.
Estes actuacions “són exemples de l’aposta del Govern de l’Alcora d’augmentar les zones verdes al nostre municipi”, ha destacat Ibáñez.

“A més de contribuir al fet que els veïns i veïnes puguen gaudir de més espais enjardinats, amb tots els beneficis que estos comporten, els projectes serviran per a dignificar i potenciar estos espais urbans”, ha conclòs l’alcalde.

Leave a Reply

Your email address will not be published.