fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Associaci贸 del Raval de la Trinitat comunica que no pot organitzar enguany la Fireta de Santa Ll煤cia

L’Associaci贸 del Raval de la Trinitat comunica que no pot organitzar enguany la Fireta de Santa Ll煤cia

L’organitzaci贸 ha em茅s el seg眉ent comunicat explicant els motius per no realitzar l’esdeveniment.

Amb tristesa, la junta directiva de l’Associaci贸 de Ve茂ns del Raval de la Trinitat, es veu en l’obligaci贸 de comunicar als seus socis, ve茂ns del barri i al conjunt de la ciutadania de Castell贸, que enguany no ser脿 possible celebrar la Fireta de Santa Ll煤cia, que des de feia 14 anys se celebrava en la pla莽a Mallorca, amb gran acceptaci贸 popular.

Davant la falta de suports, hem decidit no fer-la, perqu猫 per un sol dia de fira, resulta del tot inviable repercutir en els participants el cost total de la celebraci贸 del mercat.

Ha sigut una decisi贸 molt dif铆cil perqu猫 estem parlant d’un esdeveniment pioner, dinamitzador del barri i del centre de la ciutat, anunciador de l’arribada del Nadal a Castell贸.

Ocorre que mentre en molts pobles de la prov铆ncia, per mercats ambulants similars, l’import a qu猫 ha de fer front l’organitzaci贸 茅s assequible, a Castell贸 la xifra es dispara fins al punt que no estem en disposici贸 de fer la fira. Tal com han anat les coses, solament ens quedaven dues possibilitats: ofegar als participants o que l’associaci贸 assumira tot el cost.

Cap de les dues mesures 茅s viable. Cal tenir en compte que en l’Associaci贸 de Ve茂ns del Raval de la Trinitat enguany no hem cobrat les matr铆cules de les activitats que di脿riament es realitzen en la nostra seu, davant la persist猫ncia de la crisi, que segueixen patint amb cruesa moltes fam铆lies del nostre entorn. Si hem de triar, nosaltres optem per les persones, per molt que ens dolga renunciar a la fira, que d’altra banda, sempre ha sigut punt de trobada generacional i solidari, en el qual les ONGs tenien el seu espai per a intentar aconseguir recursos.

Demanem disculpes als ve茂ns del nostre barri i del conjunt de la Castell贸, per no poder acudir a la nostra cita, i anunciem la nostra intenci贸 de posar-nos a treballar ja per a intentar que la fireta torne en el preludi del Nadal del 2017.

Leave a Reply

Your email address will not be published.